ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του μεγάλου αθλητικού γεγονότος του Ironman 70.3, o Δήμαρχος της πόλης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μέσα από τη συνέντευξη τύπου καλωσόρισε τους συντελεστές αυτού του μεγάλου διεθνούς αθλητικού γεγονότος - Διαβάστε Περισσότερα..

Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που θα φιλοξενήσει η πόλη μας, του Ironman 70.3, o Δήμαρχος της πόλης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, μέσα από τη συνέντευξη τύπου στην παραλία της Βάρκιζας καλωσόρισε τους συντελεστές αυτού του μεγάλου διεθνούς αθλητικού γεγονότος, που βάζει το Δήμο μας ακόμα πιο ψηλά στη λίστα των πόλεων του αθλητικού τουρισμού.
Ως διοίκηση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τόνισε ο Δήμαρχος, αγαπάμε τον αθλητισμό και τον προσκαλούμε στην πόλη μας. Φιλοδοξούμε να καταστήσουμε τον Δήμο μας κέντρο μεγάλων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων μέσα από τα οποία θα προάγουμε την αθλητική ιδέα αλλά και θα αντλήσουμε οφέλη για την τοπική οικονομία.
Είναι γνωστό ότι το 22% των Ευρωπαίων, που ταξίδεψαν, ταξίδεψαν για αθλητικούς λόγους μέσα στο 2022. Μιλάμε για μια νέα τάση στην οποία οι πόλεις πρέπει να μπορούν να ανταποκριθούν.
Η παρουσία του αγώνα ΙRONMAN στην περιοχή μας είναι μέρος μιας πολύ μακράς διαδρομής που ξεκίνησε από το 2015 θεωρώντας πως στρατηγικά για μας η τοποθεσία και η μορφολογία της περιοχής μας μας έδινε ένα πλεονέκτημα για να μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε αθλητικά δρώμενα εθνικού αλλά και διεθνούς ενδιαφέροντος. Να φέρουμε κόσμο στα πλαίσια μιας εξωστρέφειας της πόλης.
Στο διάστημα αυτό, φτιάξαμε μια στρατηγική η οποία έφτασε πλέον στην κορύφωσή της με την συνδιοργάνωση του IRONMAN 70.3.
Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε μέλη αυτής της μεγάλης αθλητικής γιορτής. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας θα φιλοξενήσουμε στην πόλη μας και στη γύρω περιοχή 7.000 άτομα, επισκέπτες και αθλητές με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία. Είναι γνωστό ότι όσοι ταξιδεύουν για αθλητικό τουρισμό ξοδεύουν σχεδόν τα διπλάσια από εκείνους που ταξιδεύουν απλά για αναψυχή και ξεκούραση.
Εν όψει λοιπόν αυτού του τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος που θα φιλοξενήσει η πόλη μας, σας περιμένουμε όλους να απολαύσουμε τις αθλητικές επιδόσεις των αθλητών την Κυριακή. Η έναρξη του αγώνα θα γίνει στην 8 το πρωί στην παραλία Yabanaki στη Βάρκιζα.
Σας περιμένουμε...