ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο ραδιόφωνο του SKAI.gr μιλά για το Ορφανοτροφείο Βουλιαγμένης

"Στην εκπομπή του Νότη Παπαδόπουλου και Βασίλη Χιώτη στο ραδιόφωνο του SKAI.gr αναφέρθηκα μεταξύ άλλων και στο θέμα του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης και τη απόφαση της διοικησης του Εκκλησιαστικου Ορφανοτροφείου και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών να το κλείσει μετά από 100 χρόνια λειτουργίας και να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Η συγκεκριμένη έκταση του Ορφανοτροφείου είναι χαρακτηρισμένη αποκλειστικά για Προνοιακή χρήσης βάσει του ΠΔ. 254/2004. Οποιαδήποτε προσπάθεια αλλαγής χρήσης προκειμένου να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς, πένα του ότι είναι τελείως παράνομη, βρίσκει την δημοτική αρχή αντίθετη.

Εκτός όμως από το θέμα του Ορφανοτροφείου Βουλιαγμένης που απ' ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει έντονα το επόμενο διάστημα, αναφέρθηκα και στη δράση που θα πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με το "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" του ΣΚΑΙ για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που πλησιάζουν.

Επειδή αρκετοί είναι εκείνοι οι γονείς που αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει αυτήν την περίοδο, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο της πόλης μας συγκεντρώνουμε χριστουγεννιάτικα δώρα για τους μικρούς μας φίλους.

Καλώ λοιπόν όλους τους συνδημότες μας και τους κατοίκους της περιοχής - και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων - να συμβάλλουν στη συγκέντρωση των χριστουγεννιάτικων δώρων με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Είτε με καινούργια, είτε με μεταχειρισμένα δώρα, τα οποία όμως θα πρέπει να είναι σε καλή και λειτουργική κατάσταση". 

https://www.facebook.com/konstantellos.grigoris/videos/628902678972382/