ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμαρχος 3Β Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MegaTV περιέγραψε τον τρόπο που επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας από το 2017 (video)

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: "Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MegaTV περιέγραψα τον τρόπο που επιτυγχάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας με τον φωτισμού τύπου LED, που έχουμε εγκαταστήσει από το 2017 στον δήμο μας μειώνοντας την ένταση των φωτιστικών μέσω ενός υπερσύγχρονοy συστήματος ελέγχου, χωρίς να επηρεάζεται η φωτεινότητα της πόλης μας κατά την διάρκεια της νύχτας.
Ως Δήμος, εδώ και αρκετά χρόνια έχουμε αναπτύξει με σχέδιο και στρατηγική, καλές πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον και εξοικονομούν μεγάλα ποσά στον ετήσιο προϋπολογισμό του δήμου μας.
Έξυπνοι λαμπτήρες led σε όλο το δίκτυο φωτισμού της πόλης, αντλίες θερμότητας και φωτοβολταϊκά συστήματα σε σχολεία και δημόσια κτίρια και πολλές άλλες δράσεις, που κατατάσσουν τον δήμο μας, στους κορυφαίους δήμους σε όλη την χώρα, σε εξοικονόμηση ενέργειας.
Ευχαριστώ την Κατερίνα Οαναγοπούλου και Γωγώ Μπαλλή για την φιλοξενία στο ΜΕGATV."

Παρακολουθείστε τι είπε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στον σύνδεσμο που ακολουθει: https://fb.watch/h3YDwaXqsV/