ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Άλλη μια πρωτοποριακή εφαρμογή του Δήμου Διονύσου για τους εργαζόμενους

Άλλη μια πρωτοποριακή εφαρμογή του Δήμου Διονύσου για τους εργαζόμενους

Άλλη μια πρωτοποριακή εφαρμογή που λειτουργεί για πρώτη φορα σε τέτοιο επίπεδο πανελλαδικά, του Δημου ΔΙΟΝΥΣΟΥ για τους εργαζόμενους.

Ενημερώνουμε τους συναδελφους ότι από σημερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 μπαίνουμε στην παραγωγική λειτουργία της εφαρμογής evacation Διαχείρισης Αδειών, δηλαδή οι αιτήσεις για κάθε τύπο άδειας θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Τέρμα στην γραφειοκρατία και τις καθυστερήσεις του εντύπου αδειών. Κερδίζουμε εργατοωρες για τους υπαλληλους και μειώνουμε σχεδόν σε μηδενικό επίπεδο την χρήση χαρτιού.

Ο/η υπάλληλος γρήγορα και μέσω του εμαιλ του ενημερώνετε για την έγκριση της άδειας του, πέρνωντας αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου.

Συντονιζοντας αυτη την προσπαθεια, θέλω να ευχαριστήσω την Διεύθυνση Προσωπικού του Δήμου Διονύσου και συγκεκριμένα τον Διευθυντη κο Λιουτα, τους προϊστάμενους κα Πριντεζη και κο Παρνασσα για την ουσιαστική συμβολή με τις παρατηρήσεις και με τις πολυωρες επαφές με τις εταιρείες FORUM Giannis Niklitsas και Unisystems και ιδιαίτερα την υπάλληλο Ραφτοπουλου για την αθόρυβη ποιοτική και ποσοτική δουλειά της.

Προχωράμε .....