ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Διακομματική συνεδρίαση στο Δήμο Διονύσου για την τοποθέτηση ειδικών περιπτέρων ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊου

Διακομματική συνεδρίαση στο Δήμο Διονύσου για την τοποθέτηση ειδικών περιπτέρων ενόψει των εκλογών της 21ης Μαϊου

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης προσκάλεσε σε Διακομματική Συνεδρίαση τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις Βουλευτικές εκλογές στις 21 Μαΐου 2023.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Διονύσου την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, συμμετείχαν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ. Συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων και Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Ράικος καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων.

Θέμα της Διακομματικής ήταν η παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για την τοποθέτηση ειδικών περιπτέρων των πολιτικών κομμάτων σε σημεία του Δήμου Διονύσου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας και συναντίληψης και συμφωνήθηκε ΄το Πρακτικό των θέσεων που θα εγκριθεί από Δημοτικό Συμβούλιο, σύμφωνα όλα όσα προβλέπονται από το νόμο και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την προβολή των θέσεων όλων των πολιτικών κομμάτων για την αντικειμενική και ολοκληρωμένη ενημέρωση των πολιτών - ψηφοφόρων.