ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Διονύσου δίπλα στη "ΜΕΡΙΜΝΑ"

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Διονύσου δίπλα στη "ΜΕΡΙΜΝΑ"

Οι Κοινωνικοί Λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Διονύσου κ.κ. Βασιλεία Βέλμαχου και Τόνια Γιαννίρη, με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν στα γραφεία του κέντρου, την κ. Wasielewski Maria, εκπρόσωπο της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και τον Θάνατο "Μέριμνα".

Αφού, προηγήθηκε ξενάγηση στον χώρο και παρουσίαση του έργου και των υπηρεσιών των δύο φορέων, ακολούθησε μια άκρως εποικοδομητική συζήτηση κατά την οποία διερευνήθηκαν τρόποι συνεργασίας και υποστήριξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Μέριμνα" από το 2010 λειτουργεί την πρώτη Υπηρεσία Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα.

Το Κέντρο Κοινότητας είναι η αρμόδια υπηρεσία διαχείρισης αναπηρικών παροχών για τον Δήμο Διονύσου. Μέσω αυτής της συνεργασίας σκοπός είναι η εξασφάλιση μιας ολιστικής προσέγγισης και υποστήριξης στα παιδιά και τις οικογένειες τους, απέναντι στην αρρώστια και τον θάνατο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την δράση και το έργο της "Μέριμνας" μπορείτε να μεταβείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://merimna.org.gr