ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Δημοσκόπηση στο δήμο Διονύσου δείχνει τον Κωστή  Kουριδάκη στο δεύτερο γύρο,  με αντίπαλο τον  Kαλαφατελη

Δημοσκόπηση στο δήμο Διονύσου δείχνει τον Κωστή Kουριδάκη στο δεύτερο γύρο, με αντίπαλο τον Kαλαφατελη

Έκπληξη με άρωμα ανατροπής¨” φαίνεται ότι διαμορφώνεται στο δήμο Διονύσου.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε πριν λίγες ημέρες, δείχνει το νυν δήμαρχο κ. Καλαφατελη αρκετά πεσμένο από το ποσοστό που είχε πάρει στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές( στον πρώτο γύρο 39%),  ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο κ. Κουριδάκης, οριακά πάνω από την κα Μαιχόσογλού.

Η δημοσκόπηση δείχνει ξεκάθαρα ότι θα υπάρξει δεύτερη Κυριακή στο δήμο Διονύσου. 

Στα ευρήματα βέβαια της έρευνας δείχνουν ότι ο κ. Κουριδάκης έχει τις πιο  πολλές θετικές ψήφους,  από όλους τους υποψήφιους. 

Η στάση που κράτησε ο κ. Κουριδάκης και η παράταξη του στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο, τολμούμε να πούμε  ότι ήταν έγκυρη, υπεύθυνη, μελετημένη, πρακτική, επίμονη και μαχητική. Με ενωτικό πνεύμα και ακατάπαυτη έγνοια και πολύ κόπο, κυριολεκτικά για κάθε πτυχή της ζωής των δημοτών του δήμου Διονύσου.

Έχει μερτικό σε οτιδήποτε θετικό έγινε, ενώ η δράση αυτής της παράταξης, σε αρκετές περιπτώσεις, είχε πολλαπλασιαστικά θετικό ή, σε περιπτώσεις ζημιογόνων επιλογών, αποτρεπτικό αποτέλεσμα. 

Ήταν ανεπηρέαστη από τα μεγάλα συμφέροντα που απομυζούν και «κουμαντάρουν» οικονομικά το δήμο. Δεν είχε άλλο κίνητρο από το αληθινό συμφέροντων δημοτών.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο συνδυασμός του Κωστή Κουριδάκη “κλειδώνει” την δυναμική του είσοδο, στη 2η Κυριακή των επαναληπτικών εκλογών»

Τώρα οι εκλογές στο Διόνυσο αποκτούν εξαιρετικό ενδιαφέρον και η τράπουλα ανακατεύεται από την αρχή…!