ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Διονύσου: Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ - Στροφή και κοινό μήνυμα κατά των εξαρτήσεων

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Διονύσου: Επίσκεψη στο ΚΕΘΕΑ - Στροφή και κοινό μήνυμα κατά των εξαρτήσεων

Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ και επισκεφτήκαμε την Τρίτη 1/08/2023 τα γραφεία του συλλόγου οικογένειας του προγράμματος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Διονύσου κκ Βασιλεία Βέλμαχου και Αντωνία Γιαννίρη , η υπεύθυνη κοινωνική λειτουργός του προγράμματος ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ κα Κυρατσώ Σκορδογιάννη καθώς και εκπρόσωποι του συλλόγου οικογένειας.

Αφού προηγήθηκε ξενάγηση στον χώρο , μας ενημέρωσαν λεπτομερώς για το έργο, τις δράσεις και τις διαδικασίες του προγράμματος

Η αγάπη και η θέρμη της παρουσίασης τους αποδεικνύει γιατί το εν λόγο πρόγραμμα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προγράμματα απεξάρτησης για τις ηλικιακές ομάδες 14-21 ετών.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή μας που το ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και θα συμμετάσχει ενεργά στο τριήμερο Φεστιβάλ Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του δήμου Διονύσου που διοργανώνουμε τον προσεχή Σεπτέμβριο ενώ παράλληλα ήδη τέθηκαν τα θεμέλια και για επόμενες συνεργασίες στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών και γονέων για το θέμα των εξαρτήσεων

Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα και τις δράσεις του ΚΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.kethea-strofi.gr/ https://www.kethea.gr/.../therapeftika.../kethea-strofi/

Vasia Velmachou

Tonia Gianniri