ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Διονύσου προς τους πληγέντες κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του Δήμου Διονύσου προς τους πληγέντες κατοίκους του Παλαμά Καρδίτσας

Η πρώτη αποστολή με ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα, εμφιαλωμένα νερά, λάδι, ρουχισμός κ.α.) που συγκέντρωσε ο Δήμος Διονύσου για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, έφθασε το πρωί της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου στον Παλαμά Καρδίτσας.

Την αποστολή συνόδευαν ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, και αντιπροσωπεία του Δήμου, στην οποία συμμετείχαν οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι Γεωργία Κριεμάδη (Κοινωνικών Δομών & Δημόσιας Υγείας) και Μανώλης Κόκκαλης (Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας) καθώς και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα παραδόθηκαν στο Κέντρο Κοινότητας του Παλαμά Καρδίτσας:

- 5.500 φιάλες νερού 1,5 λίτρου.

- 8.500 φιάλες νερού 0,5 λίτρου.

- 40 δοχεία με ελαιόλαδο 5 λίτρων.

- 200 μεγάλες σακούλες με ρουχισμό.

- 150 σακούλες με τρόφιμα

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες και κατοίκους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια, δηλώνοντας ότι ο Δήμος δεν θα σταματήσει να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους μας όσο υπάρχει ανάγκη για βοήθεια.

Σημειώνεται ότι η συγκέντρωση των ειδών συνεχίζεται το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με τη συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας, στην Κοινωνική Ιματιοθήκη του Δήμου Διονύσου (Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, Άγιος Στέφανος) από τις 10:00 έως τις 16:00 (τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής και όλα όσα χρειάζονται οι μαθητές για το σχολείο τους).

https://rb.gy/uz5p1