ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολύ κοντά στο 43% ο Καλαφατέλης… Παλεύει να τους «καθαρίσει» και να επανεκλεγεί από τον πρώτο γύρο!…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πολύ κοντά στο 43% ο Καλαφατέλης… Παλεύει να τους «καθαρίσει» και να επανεκλεγεί από τον πρώτο γύρο!…

“Η τελευταία δημοσκόπηση για το Δήμο Διονύσου μίλησε και δείχνει Νικητή! Μας τη μετέφεραν και τη δημοσιεύουμε, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν την κάναμε εμείς, ως «AtticaToday» καθώς είναι γνωστό ότι… δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις με το σημερινό Δήμαρχο Διονύσου”

Η τελευταία δημοσκόπηση για το Δήμο Διονύσου μίλησε και δείχνει Νικητή! Μας τη μετέφεραν και τη δημοσιεύουμε, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν την κάναμε εμείς, ως «AtticaToday» καθώς είναι γνωστό ότι… δεν έχουμε και τις καλύτερες σχέσεις με το σημερινό Δήμαρχο Διονύσου. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη -και σας διαβεβαιώνουμε γι’αυτό- ότι η πηγή μας θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες στο χώρο και δεν πέφτει έξω, σχεδόν ποτέ!

Συνεπώς, εσείς κρατήστε τις πληροφορίες και τα νούμερα που δημοσιεύουμε και βγάλτε στο τέλος τα συμπεράσματά σας…

Έχουμε και λέμε λοιπόν….

Ας δούμε συγκεκριμένα τι δείχνουν τα νούμερα και τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα, δηλαδή λίγες μέρες πριν τον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου:

Ο Γιάννης Καλαφατέλης και η «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο» έχει την ξεκάθαρη πρωτιά με το ποσοστό του να είναι κοντά στο 40%.

Η δεύτερη θέση έχει «κλειδώσει», έχοντας όμως πολύ μεγάλη διαφορά από τον πρώτο συνδυασμό του νυν Δημάρχου, ο οποίος διατηρεί προβάδισμα ασφαλείας, η Κατερίνα Μαϊχόσογλου και ο «Διόνυσος του Αύριο» με ποσοστό 23%.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Κωστής Κουριδάκης με το «Εύπολις», συγκεντρώ-νοντας ποσοστό 12%, με μεγάλη όμως απόσταση από το δεύτερο συνδυασμό.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Νίκος Καρυστινός με το «Νέο Διόνυσο», με ποσοστό 9%.

Τέλος, την πέμπτη θέση καταλαμβάνει ο Τεύκρος Παντελόγλου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Διονύσου» που παίρνει 5%.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα, είναι ότι το ποσοστό όσων δεν έχουν αποφασίσει τι θα ψηφίσουν ή δεν απαντούν κυμαίνεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο 11%.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα πάντα με τους γνωρίζοντες, ότι ο πρώτος συνδυασμός είναι μια… ανάσα από το 43% + που εξασφαλίζει επανεκλογή από τον πρώτο γύρο.

Κι αυτό γιατί με την αναγωγή των αναποφάσιστων, οι οποίοι όπως είναι γνωστό ευνοούν πάντα τον συνδυασμό που οδηγεί την κούρσα, δηλαδή τη «Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο», ο Γιάννης Καλαφατέλης έχει μεγάλες πιθανότητες να επανεκλεγεί από τον πρώτο γύρο.

 Ό,τι ακριβώς δηλαδή αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους και οι εταιρείες στοιχημάτων…

Υπενθυμίζουμε ότι η απόδοση υπέρ του Γιάννη Καλαφατέλη είναι 1,57%, υπέρ της Κατερίνας Μαϊχόσογλου 2,20%, υπέρ του Κωστή Κουριδάκη 8,5%, υπέρ του Νίκου Καρυστινού 8,5% και υπέρ του Τεύκρου Παντελόγλου μόλις 12%.

Σε λίγες μέρες θα μάθετε αν επιβεβαιωθήκαμε ή όχι. Εμείς πάντως σας τα είπαμε και αμαρτία δεν έχουμε…