Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Το Κέντρο Ψηφιακών Δεξιοτήτων Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Διονύσου της Αντιδημαρχίας Κοινωνικών Υπηρεσιών, προσκαλούν τους ωφελούμενους σε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:
«Ψηφιακή Διακυβέρνηση & Δημόσιες Υπηρεσίες»
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου 2026, από 10:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση. Οι συμμετέχοντες καλούνται να έχουν μαζί τους smartphone, laptop ή tablet, προκειμένου να αξιοποιήσουν πρακτικά το περιεχόμενο του σεμιναρίου.
Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η εγγραφή μέσω της πλατφόρμας: https://tinyurl.com/apsida
Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Κοινότητας για τη συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής σας:
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Διονύσου
Σωκράτους 3, Άγιος Στέφανος, 14565
Τηλ.: 210 6215350 (εσωτ. 105)
Email: [email protected]
Facebook: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Διονύσου
Η πρωτοβουλία στοχεύει στην ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών και στην εξοικείωσή τους με τις σύγχρονες ψηφιακές δημόσιες υπηρεσίες, προάγοντας την ισότιμη πρόσβαση και την ενεργή κοινωνική συμμετοχή.