Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Ο κοντός αλαζόνας δήμαρχος που ζητάει προμήθεια πιο πολλά από αυτά που θα βγάλει ο εργολάβος. Σε λίγο κανείς δεν θα πλησιάζει σε έργα του μη παραλιακού δήμου.
Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο οκτώ δημοτικοί σύμβουλοι ανακοίνωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους από την παράταξή της Διοίκησης. Δεν μας εκπλήσσει το παραπάνω γεγονός, καθ’ ότι επισημοποιεί αυτό που οι δημότες είχαν ήδη αντιληφθεί. Δεν πρόκειται να προβούμε σε στείρες και ατέρμονες αντιπαραθέσεις.
Οι 2 μεγάλες αλήθειες είναι:
Ενώ εκείνοι συζητούσαν, εμείς δουλεύαμε:
Από σήμερα, απαλλαγμένη από την ανάγκη διαρκούς διαχείρισης εσωτερικών, προσκομμάτων που λειτουργούσαν ως τροχοπέδη στις προσπάθειές της και κατανάλωναν πολύτιμο χρόνο και ενέργεια, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει το έργο της πιο αποτελεσματικά και απρόσκοπτα. Η εμπιστοσύνη με την οποία μας τιμήσατε επιστρέφει σε εσάς καθημερινά με απτό έργο και όχι με λόγια και τακτικισμούς.
Ο δρόμος μπροστά μας είναι ανοικτός και δεν ανακόπτεται. Τα μεγάλα έργα υποδομής, που έχει ανάγκη ο τόπος μας από το αποχετευτικό δίκτυο και το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο, την ανάπλαση και δημιουργία χώρων πολιτισμού (πρώην Τ.Υ.Π.Ε.Τ.), τη διεκδίκηση της δημοτικής περιουσίας μέχρι την καθημερινή φροντίδα των σχολείων, των κοινωνικών δομών και της καθημερινότητας των δημοτών, συνεχίζονται και επιτυγχάνονται.
Το επόμενο κεφάλαιο για τον Δήμο Διονύσου αρχίζει σήμερα.