ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έρχονται πολλές εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις στα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2021. Κλείστε έγκαιρα και πολύ εύκολα τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια

Έρχονται πολλές εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις στα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2021. Κλείστε έγκαιρα και πολύ εύκολα τα ηλεκτρονικά σας εισιτήρια στη σελίδα https://dionysiafest.gr/

 

Το μήνυμα του Δημάρχου

Αγαπητοί συμπολίτες,

Μετά από 1,5 χρόνο απαγορεύσεων, περιορισμών και δυσκολιών, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσω στα φετινά «Διονύσια 2021», από 31 Αυγούστου έως και 13 Σεπτεμβρίου 2021, τα οποία θα πραγματοποιηθούν με όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και προληπτικά μέτρα ασφαλείας, στον Παλαιό Σταθμό Τρένου στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

Με την πολύτιμη συνδρομή της Συμβούλου Πολιτισμού του Δήμου μας κ.Πέμης Ζούνη και όλων των υπηρεσιακών στελεχών και συνεργατών, δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα πλούσιο αλλά και ποιοτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων, με ενδιαφέρουσες συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις,  αντάξιο του πολιτιστικού αποτυπώματος του Δήμου μας.

Τα «Διονύσια», μετά από 10 ολόκληρα χρόνια Καλλικρατικής ύπαρξης, αποτελούν όχι μόνο ένα σημαντικό γεγονός, που ενώνει το χθες με το σήμερα αλλά παράλληλα και ένα πολιτιστικό θεσμό για το Δήμο μας, για τον οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι!

Σε μια κρίσιμη καμπή για την εξέλιξη της πανδημίας και για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο δήμος μας, αφού σταθμίσαμε με αίσθημα ευθύνης όλα τα δεδομένα, λάβαμε την απόφαση για την πραγματοποίηση των «Διονυσίων». Οι δημότες μας θα έχουν την ευκαιρία, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να παρακολουθήσουν ένα πολυήμερο ποιοτικό θέαμα, με έμφαση στον Πολιτισμό, την Ψυχαγωγία αλλά και τη Διασκέδαση που όλοι έχουμε ανάγκη.

Σας προσκαλώ όλες και όλους να αγκαλιάσετε τις εκδηλώσεις του Δήμου μας, απολαμβάνοντας όμορφες και ξέγνοιαστες βραδιές κάτω από το μαγικό νυχτερινό ουρανό του Διονύσου!

Ελάτε με χαμόγελο, κέφι και αισιοδοξία, εσείς και οι αγαπημένοι σας άνθρωποι. Εμείς θα είμαστε εκεί να σας καλωσορίσουμε.

Γιάννης Καλαφατέλης