ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβεβαίωση Attica Today - Βαρύ πλήγμα η πρώτη ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου του Καλαφατέλη από το Κρυονέρι!..και έπεται συνέχεια... ( Το κάστρο του Κρυονερίου πέφτει)

Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της Attica Today είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας, λίγες μέρες πριν, ότι «ξηλώνεται» το πουλόβερ του Γιάννη Καλαφατέλη, καθώς  αναμένονται  ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών του συμβούλων και πως τα πράγματα για την διοίκηση  πάνε από το κακό στο χειρότερο. 
 
Η επιβεβαίωση για την πρώτη ανεξαρτητοποίηση ήρθε λίγες ώρες μετά!
 
Κατά την 18η  συνεδρίαση του ΔΣ Διονύσου στις 20 Δεκεμβρίου ο δημοτικός σύμβουλος Κρυονερίου και επιχειρηματίας  Φώτος Βασίλης, που εξελέγη με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής “Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του, με επιστολή προς την Πρόεδρο του ΔΣ Σοφία Κατσίγιαννη που ανεγνώσθη στα μέλη .
 
Στην επιστολή  ανεξαρτητοποίησης του ο κος Φώτος , μεταξύ άλλων,  καταγγέλλει πως συμμετείχε στην παράταξη «χωρίς δόλο και προσωπικό συμφέρον», αφήνοντας αιχμές πως  δεν επεδίωξε έμμισθη θέση ή άλλο αντάλλαγμα ιδιοτελούς συμφέροντος,  και πως τελευταία διαπιστώνει μια μείωση από τον Καλαφατέλη και τους συνεργάτες του, στην τάση  για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων του Δήμου.
 
Ο Φώτος αποτελούσε για χρόνια στενό πολιτικό συνεργάτη, φίλο  και συνοδοιπόρο του Καλαφατέλη. Κάτοικοι του Κρυονερίου και οι δύο είχαν συνεργασθεί για χρόνια από τότε που ο Καφατέλης ήταν Πρόεδρος στην Κοινότητα Κρυονερίου. Γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα άρα  μόνο τυχαία δεν είναι η κίνηση του. 
 
Όλοι στο Κρυονέρι, και όχι μόνο, μιλούν για το ήθος και το χαμηλό προφίλ του Φώτου και της οικογένειας του.
 
Ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου, η οργή των κατοίκων του Κρυονερίου για τα λάθη και τις παραλείψεις της διοίκησης Καλαφατέλη, έχει ξεχειλίσει. 
 
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το «Κάστρο Καλαφατέλη» , που στις εκλογές του 2019 είχε δώσει 90% στην διοικούσα παράταξη, αρχίζει να πέφτει.  
 
Σιγή ιχθύος από το γραφείο τύπου του Δήμου για το γεγονός! Μια ακόμα επιβεβαίωση πως τα εσωτερικά προβλήματα και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του Δημάρχου Διονύσου, μεγαλώνουν μέρα με την μέρα και προσπαθούν να κρύψουν τα πολλά προβλήματα κάτω από το χαλί.
 
 
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Φώτος ήταν μόνο η αρχή...και πως η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα!