ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία Ελπίδα - Διόνυσος: To 3 στα 3 φέρνει...τα Καλαφα-τελεία! Μήδεια - Πυρκαγιές 2021 - Ελπίδα, Οργισμένοι οι Δημότες, φωνάζουν και απαιτούν: " Γιάννη δεν μπορείς, κάτσε σπίτι σου!"

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα!

Έχουν καταντήσει τραγέλαφος σε όλη την Αττική, χειμώνα - καλοκαίρι, ο Δήμος Διονύσου και ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης.

Είναι γεγονός πως ο Διόνυσος τα τελευταία 2 χρόνια γίνεται αρνητικό πρωτοσέλιδο σε κάθε φυσική καταστροφή που λαμβάνει χώρα στα διοικητικά του όρια εξαιτίας της δημαρχίας Καλαφατέλη .

Μήδεια - Πυρκαγιές 2021 και τώρα η Ελπίδα, όλες στον ίδιο αρνητικό παρονομαστή!

Οι κάτοικοι να μετράνε τις πληγές τους, αποκλεισμένοι, χωρίς ρεύμα, χωρίς εξόδους διαφυγής, να τρέμουν τι καινούργιο θα τους ξημερώσει και η διοίκηση Καλαφατέλη ανύπαρκτη, χωρίς μελέτη-οργάνωση-σχεδιασμό!

Μιλάμε για μια Δημοτική Αρχή κυριολεκτικά απούσα, που με παραπληροφόρηση επιχειρεί, συστηματικά, διαστρέβλωση της πραγματικότητας, που δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της και δεν κάνει την απαιτούμενη αυτοκριτική.

Αλλά για να γίνουν όλα τα παραπάνω χρειάζεται αυτογνωσία και αίσθηση καθήκοντος, βασικά στοιχεία που αγνοούνται, στην Δύναμη Ευθύνης του Γιάννη Καλαφατέλη.

Το δυστύχημα όμως, δεν είναι η ακαταλληλότητα τους, αλλά πως είναι και παντελώς αδιάφοροι για τα συμφέροντα του Δήμου, με μοναδικό τους, όπως φαίνεται, μέλημα οι προσωπικές ατζέντες και τα βολέματα ημετέρων.

Χωρίς υπερβολή, αυτές οι καταστροφές όχι μόνο δεν έγιναν μάθημα, αλλά έγιναν "ευκαιρία¨ στον Γιάννη και την παρέα του να "λεηλατούν" επί δύο χρόνια με απευθείας αναθέσεις- με χορο εκατομμυρίων- σε κουμπάρους και φίλους το Δήμο Διονύσου, χωρίς να λογαριάζουν κανένα και τίποτα.

Ευχόμαστε να μην επαναληφθούν και φέτος τα ίδια, εν ονόματι της κακοκαιρίας Ελπίδα ή όποια άλλη έρθει. 

Ο Δήμος Διονύσου, με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής, είναι από τους Δήμους της Αττικής που κυριολεκτικά «πάτωσαν» στην διαχείριση του φαινομένου.

Έως πότε θα συνεχίσει η Περιφέρεια Αττικής και ο κος Πατούλης να στηρίζει ένα Δήμαρχο που τον εκθέτει σε κάθε περίπτωση;

Η οργή των δημοτών για τα λάθη και τις παραλείψεις της, έχει ξεχειλίσει! Η καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων υποβαθμίζετε και οι περιουσίες τους, που πολλοί επένδυσαν για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο, γίνονται έρμαιο κακοδιαχείρισης και απαξίωσης. 

Τρόμος τα χιόνια το χειμώνα, Εφιάλτης οι φωτιές το καλοκαίρι!

Αποκορύφωμα όλων αυτών, διαδικτυακή δημοσκόπηση σε ειδησεογραφική ομάδα της περιοχής, ρωτά τους κατοίκους του δημοτικού διαμερίσματος Διονύσου (που έμειναν τουλάχιστον 12 ώρες ξανά χωρίς ρεύμα και 5 μέρες με αποκλεισμένους από το χιόνι δρόμους), εάν προτιμούν να γίνει αυτόνομος Δήμος ή να παραμείνει διαμέρισμα στο Καλλικρατικό Δίονυσο!!!

Η απόλυτη ξεφτίλα για ένα εν ενεργεία Δήμαρχο.

Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα που είναι αποκαλυπτικά της καθημερινότητας συνολικά στο Δήμο:

 

Εκτίμηση μας είναι πως η κακοκαιρία "Ελπίδα", ψαλίδισε την τελευταία πραγματική ελπίδα εσωτερικής ανασύνταξης της Δύναμης Ευθύνης και ταφόπλακα για το Γιάννη Καλαφατέλη ως Δήμαρχο. 3 στα 3 τα Καλαφα-τελεία!

Μην ξεχνάμε πως η Δύναμη Ευθύνης το τελευταίο 3μηνο εμφανίζει σημάδια εσωτερικής διάλυσης και η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Δημάρχου για τα έργα και τις ημέρες του μεγαλώνει συνεχώς.

Κοινός τόπος, σε ιδιωτικές συζητήσεις Δημοτών στο Διόνυσο μετά την κακοκαιρία, είναι η εξής:
«Γιάννη δεν μπορείς, καλύτερα "κάτσε σπίτι" σου!»