ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ποιον/α πολιτικό σαλτιμπάγκο «κλείνει το μάτι » ο Καλαφατέλης για την επόμενη ημέρα; - H απεγνωσμένη «ισορροπία» σε δυο βάρκες (κόμματα) πριν την βύθιση!

H πορεία προς τις επόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Διόνυσο μας επιφυλάσσει πολλά τραγελαφικά ακόμα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του Αttica Today, o Δήμαρχος Διονύσου βρίσκεται στο καναβάτσο και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει την παράταξη του που φυλλοροεί. Επιδιώκει να είναι ξανά (γέλια) Δήμαρχος στο Διόνυσο!!!

Μια τέτοια κίνηση είναι η πρόταση να αναλάβει χρέη Αντιδημάρχου Παιδείας πριν την τελευταία στροφή για τις εκλογές , γνωστή στον Δήμο πολιτική προσωπικότητα για τις οβιδιακές πολιτικές μεταστροφές της! Από ΠΑΣΟΚ, στην Νέα Δημοκρατία και πάλι στο ΠΑΣΟΚ το συγκεκριμένο άτομο φημολογείται πως θα αναλάβει θέση ευθύνης για να κλειδώσει η στήριξη της στο Καλαφατέλη για το 2023.

Τι και εάν η κόρη του Δημάρχου απολαμβάνει τα οφέλη του να είσαι «κόρη του μπαμπά Δημάρχου» στο Υπουργείο Υγείας, τι και εάν ο Δήμαρχος έχει κολλητό φίλο τον Πέτσα και τον τρέχει σαν "πολύφερνη νύφη" σε όλο τον Διόνυσο, τι και εάν προσπάθησε και έβαλε δική του Πρόεδρο στην τοπική της ΝΔ Διονύσου για να ελέγχει πρόσωπα και πράγματα;

O Καλαφατέλης για όσους τον ξέρουν καλά ήταν και παραμένει κομμάτι ενός παλιού, οπισθοδρομικού και αυτοκαταστροφικού ΠΑΣΟΚ που έχει μάθει να βαφτίζει - το κρέας-ψάρι και να αλλάζει σαν το χαμαιλέοντα την κομματική του ταυτότητα κατά το δοκούν. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη πως ταυτίζεται και προωθεί ανθρώπους που αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα και που η μόνη έγνοια τους είναι το προσωπικό συμφέρον και προβολή!

Kαι με την Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ, γίνεται;; Θα εξηγήσει στους Δημότες ο (« Νεοδημοκράτης;;;!!! ») Δήμαρχος Διονύσου τι τελικά στηρίζει;

Αυτός είναι ο Γιάννης Καλαφατέλης και με αυτούς θέλει να διοικήσει το Δήμο ξανά! Δεν θα τα καταφέρει όμως...

Ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι και δεν χάφτει τα παραμύθια του - όσοι ξεπουλιούνται για μια θέση...να είναι σίγουροι πως μαζί του θα βυθιστούν στον πολιτικό πάτο που ανήκουν!