ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Διονύσου: Σε πλήρη λειτουργία η εφαρμογή PUBLIC OTA, μέσω της οποίας οι δημότες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά 50 αιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Βεβαίωσης μη οφειλής ΤΑΠ, διαδικασία η οποία στο εξής απλοποιείται και επιταχύνεται.

?‼️Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία, τα Έσοδα, την Ύδρευση και την Αποχέτευση, το Δημοτολόγιο, τη Δημοτική Αστυνομία, τις Αδειοδοτήσεις, την Ταμειακή Υπηρεσία, τα Κοιμητήρια, την τέλεση Πολιτικών Γάμων αλλά και τη Γενική Αίτηση Πρωτοκόλλου.
 
?‼️Οι πολίτες θα μπορούν να μπαίνουν εύκολα και απλά στην εφαρμογή πληκτρολογώντας από σταθερό υπολογιστή, κινητό ή tablet τη διεύθυνση https://dionisos.otaplus.gr/sadd/ ή μέσα από το κεντρικό menou της ιστοσελίδας του Δήμου Διονύσου dionysos.gr (επιλέγοντας την κατηγορία E-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και ακολούθως την Υποκατηγορία Ηλεκτρονικές Αιτήσεις).
 
?‼️Επίσης θα μπορούν να μπορούν να έχουν πρόσβαση στις Ηλεκτρονικές Αιτήσεις μέσα από την ενότητα Χρήσιμοι Σύνδεσμοι (στην κάτω πλευρά της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου dionysos.gr).
 
?‼️Εναλλακτικά η πρόσβαση στην υπηρεσία μπορεί να γίνει αυτόματα με σκανάρισμα, μέσω κινητού τηλεφώνου, του ειδικού barcode που βρίσκεται διαθέσιμο στην ενότητα Χρήσιμοι Σύνδεσμοι και αναγράφεται επίσης στην κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης.
 
?‼️Για την πρόσβαση στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η χρήση των κωδικών TAXIS, η οποία πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την ταυτοποίησή των αιτούντων και εκτελείται μέσω διεπαφής που παρέχει η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, χωρίς δυνατότητα πρόσβασης του Δήμου Διονύσου.