ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεδριάζει σήμερα, Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00 το Δημ. Συμβούλιο Διονύσου με 11 θέματα ημερήσιας διάταξης στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του δήμου στον Άγιο Στέφανο. - Μπορείτε να παρακολουθήσετε την συνεδρίαση δια ζώσης ή σε ζωντανή αναμετάδοση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου, έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθ. 67 «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου» του Ν.3852/2010 (Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης) και τις διατάξεις του άρθρου 96 «Τόπος Συνεδρίασης, Απαρτία και λήψη Αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου» του Ν. 3463/2006 (ΔΚΚ), σας καλεί να προσέλθετε στην 16η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου, οδός Πεντζερίδου 3 Άγιος Στέφανος, την 12(η) του μηνός Ιουλίου 2022, ημέρα ..Τρίτη.. και ώρα ..20:00.. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: «Σχέδιο τροποποίησης ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Δήμου Διονύσου (αποφ.1/2022)»

ΘΕΜΑ 2ο : «Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών έτους 2021 για το Δ’ τρίμηνο».

ΘΕΜΑ 3ο : «Υποβολή τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών έτους 2022 για το Α’ τρίμηνο».

ΘΕΜΑ 4ο : «Έγκριση της υπ’ αριθ. 83/2022 ΑΟΕ ως προς τον καθορισμό της δικηγορικής αμοιβής».

ΘΕΜΑ 5ο : «Έγκριση της υπ’ αριθ. 22/2022 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί «ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΠΙΣΜΠΙΡΙ»». 

ΘΕΜΑ 6ο : «Έγκριση της υπ’ αριθ. 26/2022 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ»».

ΘΕΜΑ 7ο: «Έγκριση απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής περί «ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΗ ΔΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ».

ΘΕΜΑ 8ο: «Έγκριση πρακτικού επιτροπής καταστροφής αντικειμένων χωρίς αξία». 

ΘΕΜΑ 9ο: « Χορήγηση δικαιώματος αγοράς διπλού οικογενειακού τάφου στην κα Δ. Φ. στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κρυονερίου».

ΘΕΜΑ 10ο: «Καθορισμός χώρου και ημερομηνίας για τη διεξαγωγή συνεδρίασης για τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής».

ΘΕΜΑ 11ο: «Ενημέρωση σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου Διονύσου σε υπό δημιουργία Θεματικό Δίκτυο μεταξύ Δήμων Ελλάδας και Ισραήλ με θέμα Πολιτισμός και Υγεία (Culture & Health) και εξουσιοδότηση του Δημάρχου Διονύσου για την υπογραφή της σχετικής Συμφωνίας Συνεργασίας για την ίδρυση Δικτύου».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κρητικός Αθανάσιος