ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Διονύσου: O απροσδόκητος «σύμμαχος» του Γιάννη Καλαφατέλη στο δρόμο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Το γλέντι εκατομμυρίων των 3Κ συνεχίζεται...

Και να μην θέλαμε να ασχοληθούμε με  το Δήμο Διονύσου, τα πρόσωπα που εμπλέκονται στα δημοτικά δρώμενα και οι δράσεις της διοίκησης Καλαφατέλη «καταφέρνουν» να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον!
 
Λίγους μήνες πριν το άνοιγμα της κάλπης, η κατάσταση στο Δήμο μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
 
Ξεπετάγονται υποψήφιοι δήμαρχοι από εδώ και από εκεί, γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων, και ενώ ΟΛΟΙ ομονοούν πως ο Καλαφατέλης είναι ένας συστηματικά αποτυχημένος και κακός Δήμαρχος που πρέπει να πάει σπίτι του, εντούτοις δεν έχει υπάρξει έως ώρας μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση!
 
Τι φταίει όμως;
 
Τεράστιες ευθύνες για την υπάρχουσα κατάσταση φέρει ο πρώην Δήμαρχος Διονύσης Ζαμάνης που με τα  - τερτίπια του  - έχει κυριολεκτικά εγκλωβίσει την προοπτική για εξεύρεση κοινού υποψηφίου.
 
Ποιους εξυπηρετεί και γιατί; 
 
Διέλυσε την παράταξη του , τους Ανοιχτούς Ορίζοντες, και ενώ διατείνεται πως ΔΕΝ θα είναι ξανά υποψήφιος για την δημαρχεία , φαίνεται να παίζει το χαρτί της ελεγχόμενης διαδοχής - καίγοντας υποψηφιότητες που δεν πληρούν τα «απαραίτητα εχέγγυα» για τους προσωπικούς του σκοπούς. Φήμες μάλιστα λένε πως λειτουργώντας ωσάν αυτοεκπληρούμενος προφήτης και σωτήρας του Δήμου θα είναι ξανά διεκδικητής της καρέκλας, γιατί συνεχίζει να άγεται και φέρεται από την γνωστή οικογένεια της Δροσιάς που τον ελέγχει.
 
Αντιλαμβάνεστε κύριε Ζαμάνη πως με τον τρόπο σας στρώνεται το χαλί, στον Γιάννη Καλαφατέλη και γίνεστε «συνένοχος»   στο έγκλημα - που φαινομενικά πολεμάτε; Θα βγείτε δημόσια να δηλώσετε στους Δημότες πως δεν θα είσαστε ξανά υποψήφιος και ποιον στηρίζεται για υποψήφιο ενός κοινού ψηφοδελτίου με προοπτικές; 
 
Εάν έχετε την παραμικρή ψευδαίσθηση πως  θα γίνεται ο ρυθμιστής της κατάστασης στο Δήμο, είσαστε γελασμένος! Εκτός και εάν τα έχετε βρει υπογείως με τον Καλαφατέλη, με τα ανάλογα αντίδωρα εννοείται,  και παίζεται ένα απίστευτο θέατρο στις πλάτες των δημοτών.
 
Ειλικρινά, θα χαρούμε πολύ  να μας διαψεύσετε δημόσια για όλα τα παραπάνω! Σας συμβουλεύουμε όμως, να αλλάξετε πορεία πριν βρεθείτε προ εκπλήξεων....
 
Σε μια παράλληλη εξέλιξη,  με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Παπαγεωργίου, ο Δήμος Διονύσου παραμένει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία είχε τεθεί μετά την πυρκαγιά της 27ης Ιουλίου, που έπληξε εκτάσεις και περιουσίες στη Σταμάτα, τη Ροδόπολη και τον Διόνυσο.
 
Σύμφωνα με την απόφαση, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας θα ισχύσει για έξι μήνες, έως δηλαδή και τις 27 Ιανουαρίου 2023.
 
Συμπέρασμα:...the party is going on... για τους γνωστούς κουμπάρους και φίλους της κρυονερίωτικης  πολιτικής καμόρας των ΚΚΚ, με απευθείας ανάθεσης για ακόμα 6 μήνες και το γλέντι στα δημοτικά ταμεία να μην έχει τέλος!
 
Η κατάσταση στον Δήμο Διονύσου είναι οριακή. Απαγορεύονται προσωπικά παιχνίδια και εμμονικές συμπεριφορές, αυτοί που έχουν την μύγα θα το αντιληφθούν. 
 
Μόνο ένας σοβαρός/η υποψήφιος, κοινής αποδοχής,  που θα αγκαλιασθεί από το σύνολο της αντιπολίτευσης  - δυνητικά -  θα έχει ελπίδες για να αναλάβει την δημαρχεία, ίσως στην πιο δύσκολή συγκυρία στο Δήμο από σύστασης του.  
 
Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και όσοι δεν αντέχουν να βάζουν το ΕΓΩ τους πάνω από το σύνολο και το συμφέρον του Δήμου, καλό θα είναι να κάτσουν σπίτια τους! 
 
Και το quiz της ημέρας!!! Θα βρει ο Γιάννης Καλαφατέλης άτομά να αναλάβουν τις αντιδημαρχίες που αλλάζουν τέλος του μήνα;;;
 
Το καράβι βουλιάζει...και αυτός συνεχίζει να το παίζει Χριστόφορος Κολόμβος!