ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβεβαίωση Atticatoday - (αποκαλυπτική ΦΩΤΟ)! O Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης σε ΚΟΙΝΗ φωτογραφία με τους Προέδρους τοπικών οργανώσεων ΝΔ&ΠΑΣΟΚ Διονύσου

Πρόσφατα  σε άρθρο μας, είχαμε αναφερθεί στην αγωνιώδη προσπάθεια του απερχόμενου Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη να το παίξει «δίπορτο» μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, με μοναδικό σκοπό να εξασφαλίσει την κομματική στήριξη στις επόμενες εκλογές και να επανεκλεγεί στο Διόνυσο, παραπλανώντας τους δημότες για ακόμα μια φορά.
 
 
Επιβεβαιωνόμαστε ακόμα μια φορά στο Διόνυσο, καθώς ο Καλαφατέλης ανέβασε  στο προσωπικό του προφίλ στο facebook φωτογραφία να κάθεται δίπλα στους δύο Προέδρους ΝΔ&ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Διονύσου - όχι σε κάποια εκδήλωση του Δήμου ή σε κάποια κοινωνική δράση ΑΛΛΑ σε ιδιωτική συνάντηση..... που αλλού.... σε καφετέρια του Κρυονερίου!!!
 
Δεν ξέρουμε πραγματικά τι σκέφτηκε ο Δήμαρχος - όμως σίγουρα η κίνηση αυτή έχει μέσα μεγάλη δόση θράσους και ολιγοφρένειας (με την ετυμολογική σημασία του όρου). Δείτε καλά την φωτογραφία - "μιλάει" από μόνη της....
 
 
Είμαστε πλέον πεπεισμένοι πως ο Καλαφατέλης έχει χάσει ΤΕΛΕΙΩΣ την αίσθηση της πραγματικότητας και το πολιτικό μέτρο - γεγονός που μας προβληματίζει έντονα για το πού μπορεί να φτάσει για την καρέκλα!
 
Εμείς τον προκαλέσαμε να μας πει ΠΟΥ ανήκει πολιτικά και να το δηλώσει ΔΗΜΟΣΙΑ στους δημότες στο Διόνυσο. Αλλά από έναν επαγγελματία πολιτικάντη του είδους του, δεν περιμένουμε να έχει το θάρρος της γνώμης του! 
 
Οι μάσκες αρχίζουν και πέφτουν... και κάθε μέρα αποκαλύπτεται το ΛΑΘΟΣ του 2019 που οδήγησε τον Γιάννη  στην δημαρχεία του Διονύσου, ένα Δήμαρχο κατώτερο των περιστάσεων και των προσδοκιών!
 
Για το λόγο αυτό ρωτάμε ευθέως τους δημότες στο Διόνυσο: Θα εμπιστευτείτε ξανά για Δήμαρχο τον Γιάννη Καλαφατέλη, που δηλώνει Νεοδημοκράτης στους Νεοδημοκράτες και Πασοκτζής στους Πασοκτζήδες;;
 
Ρωτήστε τους συνεργάτες του που... ένας ένας τον εγκαταλείπει... γιατί τον θεωρούν αναξιόπιστο, αναποτελεσματικό και εγωπαθή!
 
Κύριε Καλαφατέλη, μην ξεχνάτε πως είναι εφικτό να κοροϊδέψετε πολλούς για λίγο ΑΛΛΑ μόνο λίγους για πολύ... Θα το διαπιστώσετε στην κάλπη δίχως αμφιβολία.
 
Τα πολιτικά παιχνίδια σας έχουν ημερομηνία λήξεως τον Οκτώβριο του 2023, τουλάχιστον καθίστε σπίτι σας για όσα προσφέρατε στον Δήμο με ψηλά το κεφάλι (γιατί κύριε Καλαφατέλη, σε αντίθεση με εσάς,  εμείς έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και σας πιστώνουμε πως έχετε πράξει και καλά στον Δήμο - αφήνουμε τους δημότες να τα κρίνουν) και ΟΧΙ ταπεινωτικά και με συντριπτική ήττα