ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατασκευή 3 Νέων Σχολείων στο Δήμο Διονύσου αλλά και Εργασίες στα Υφιστάμενα Σχολεία ενόψει του Σεπτεμβρίου - Διαβάστε Τι σημείωσε σχετικά στα social media ο Δήμαρχος Γιάννης Καλαφατέλης.

"Για τη σημερινή δημοτική αρχή κι εμένα προσωπικά αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή η προτεραιότητα στα ζητήματα της παιδείας, των σχολείων αλλά και των αναγκών των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Δήμου μας.
 
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και περήφανος που με ενέργειές μας κατασκευάζονται αυτή τη στιγμή τρία νέα σύγχρονα «πράσινα» βιοκλιματικά σχολεία: το Γυμνάσιο-Λύκειο Διονύσου, το Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου και το ΕΠΑΛ Αγίου Στεφάνου ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή τριών νέων αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Σταμάτας.
 
Παράλληλα συνεχίζονται σταδιακά οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στα Γυμνάσια Δροσιάς και Άνοιξης καθώς και οι επισκευές σε διάφορες σχολικές μονάδες ενόψει της προετοιμασίας για το άνοιγμα των σχολείων τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
 
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
 
Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήσαμε και δύο νέα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αγίου Στεφάνου και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου. Συνεχίζουμε δυνατά με έργα που έχει ανάγκη η σχολική μας κοινότητα."