ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης συναντήθηκε χθες, Πέμτπη 01/09 με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των Γυμνασίων του Δήμου - Διαβάστε Περισσότερα...

Σε κλίμα συναντίληψης πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη με τους Διευθυντές και Διευθύντριες των Γυμνασίων του Δήμου, ενόψει του ανοίγματος των σχολείων τη Δευτέρα 12/9.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Διευθύντρια του Γυμνασίου Δροσιάς κ. Ρένα Πολίτη, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Διονύσου κ. Μαριάνθη Νικολαΐδου, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κρυονερίου κ. Νίκος Κόλλιας και ο Υποδιευθυντής του Γυμνασίου Άνοιξης κ. Ηλίας Κυριαζής. Συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σπύρος Αρνής, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Κανελλόπουλος.

Ο Δήμαρχος και τα στελέχη της διοίκησης ενημέρωσαν τους Διευθυντές για τις τρέχουσες εργασίες επισκευής και συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων των έργων ενεργειακής αναβάθμισης στα Γυμνάσια Δροσιάς και Άνοιξης, ενώ άκουσαν τα αιτήματα τους, κάποια από τα οποία θα μπορέσουν να ικανοποιηθούν και μετά το άνοιγμα των σχολείων, στο πλαίσιο της ανοιχτής εργολαβίας για την επισκευή σχολικών και δημοτικών κτιρίων.

Πραγματοποιήθηκε επίσης εκτεταμένη συζήτηση με ατζέντα τα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και ασφάλειας σε σχέση με τη φύλαξη των σχολικών κτιρίων.

Κοινή ήταν η πεποίθηση ότι η σχολική χρονιά παρά τις δυσκολίες ανοίγει με θετικούς οιωνούς και με διασφαλισμένη τη συνεργασία μεταξύ Δήμου και εκπαιδευτικής κοινότητας.