ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

63η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Στεφάνου την Κυριακή 25/09 και ώρες 9:00 με 14:00 στο Πολιτιστικό Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου - Διαβάστε Περισσότερα...

"Αγαπητές φίλες και φίλοι,
 
σας προσκαλούμε στην 63η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝ. ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ που θα γίνει στις 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΕΤΖΕΡΙΔΗ 1 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ και από ώρα 9.00 π.μ - 2.00 μ.μ. (ο χώρος απολυμαίνεται, διατίθενται μάσκες, αντισηπτικά κλπ).
 
Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας. Η πανδημία που ακόμα υφίσταται ,αλλά ευτυχώς έχει εξαλειφθεί σημαντικά, καθώς και τόσα άλλα προβλήματα…. βία γυναικών ,παιδιών, δυσκολίες στην επιβίωση ,οι αλλαγές στην ζωή μας πλέον είναι μεγάλες και απρόβλεπτες. Είναι , λοιπόν, σημαντικό να δώσουμε μια ευκαιρία στη ζωή μας να αγαπηθούμε πιο πολύ και να γίνουμε περισσότερο αλληλέγγυοι.
 
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για μια ακόμα φορά οι εθελοντές το δείχνουμε και θα το αποδεικνύουμε με όποιον τρόπο μπορούμε, για μια καλύτερη κοινωνία. Οι εθελοντές είναι παντού στην πρώτη γραμμή με αυτοθυσία και αγάπη.
 
Σας ευχαριστούμε και σας ευγνωμονούμε που υπάρχετε!!!
 
Πιστεύοντας ότι ο σύλλογός μας είναι πρωτοπόρος στα θέματα τα κοινωνικά αλλά και στις πολύ καλές σχέσεις με όλους τους κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς ,(ΣΥΛ.ΕΘΕΛ. ΠΟΛ/ΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΑΦΙΔΝΩΝ, ΑΝΟΙΞΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΑΘΛ. ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ,ΦΟΡΕΩΝ ΓΕΝΙΚOΤΕΡΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ), κάνουμε έκκληση για συμμετοχή σε αυτό το κοινωνικό αγαθό της προσφοράς για αίμα που δίνει ΖΩΗ σε όποια – όποιον το χρειάζεται κρατώντας πάντα με σεβασμό τα προσωπικά σας δεδομένα.
 
Μας δήλωσαν τη συμμετοχή τους η τράπεζα αίματος των κατοίκων της Άνοιξης και τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη , όπως και όλους βεβαίως που μέχρι σήμερα με τη συμμετοχή τους μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια!!
 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ.
 
Σας παρακαλούμε σκεφτείτε ένα ακόμα άτομο για να γίνει αιμοδότης .
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
 
ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΑΣ, ΑΞΙΖΕΙ λίγες σταγόνες από το αίμα μας χαρίζουν το πολύτιμο αγαθό την Υγεία!!!
 
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ. Σ & Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛ. ΓΥΝ. ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ."