ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δράσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διονύσου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 29 Σεπτεμβρίου 2022). Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς - Δείτε Περισσότερα...

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού (23 – 29 Σεπτεμβρίου 2022) το 3ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου οργάνωσε και πραγματοποίησε σειρά  δράσεων εντός κι εκτός σχολείου! Την Κυριακή 25/09 μαθητές και γονείς συμμετείχαν σε ποδηλατάδα στα κτήματα Τατοϊου, την οποία οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων. Την Πέμπτη 29/09 ακολούθησε εκπαιδευτική επίσκεψη όλου του σχολείου στο Αθλητικό Κέντρο Κρυονερίου, όπου τα παιδιά συμμετείχαν σε διάφορα αθλήματα, υπό την καθοδήγηση εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής.

Επιπλέον την Παρασκευή 30/09, Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, μετά από πρόσκληση τοπικών αθλητικών σωματείων, οι μαθητές/ήτριες της Ε και ΣΤ τάξης μετέβηκαν στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου και στο Κλειστό Γυμναστήριο Διονύσου, προκειμένου να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, βόλεϊ) από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00, υπό την καθοδήγηση Ομοσπονδιακών Τεχνικών και Προπονητών των 2 αθλημάτων. Την ίδια ώρα, στον χώρο του Σχολείου, Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί του Βόλεϊ και της Τοξοβολίας δίδαξαν στα παιδιά των υπόλοιπων τάξεων (Α έως Δ) τα μυστικά των δύο αυτών ολυμπιακών αθλημάτων.

Ευχαριστούμε φορείς και προπονητές που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή των παραπάνω δράσεων για τους μαθητές μας.