ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ομιλία του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη στο 17ο Συνέδριο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (video) - Δείτε Περισσότερα...

 

Στην ομιλία μου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), αναφέρθηκα μεταξύ άλλων στη μεγάλη σημασία που έχει η έγκαιρη πρόληψη των ασθενειών, πέρα από τη θεραπεία που ασφαλώς είναι εξίσου σημαντική.

Η τοπική αυτοδιοίκηση, μέσα από τις δομές φροντίδας που έχει δημιουργήσει, συμπεριλαμβανομένου του ΚΕΠ Υγείας, μπορεί στο μέλλον να διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο, αποκεντρώνοντας και φέρνοντας πιο κοντά στους πολίτες τις υπηρεσίες υγείας.
Ο Δήμος Διονύσου έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να αναβαθμίζει τις παροχές προς κάθε συμπολίτη μας.
Καλώ τους συμπολίτες μας να γραφτούν στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Διονύσου μέσα από την πλατφόρμα https://exetaseis.kepygeias.org/identity/account/register.
Πληροφορίες δίνονται επίσης στο τηλέφωνο του ΚΕΠ Υγείας Διονύσου (2106217830) και στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.