ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιβεβαίωση Attica Today - Αυτή είναι η γυναίκα υποψήφια Δήμαρχος Διονύσου που … θα κάνει τον Καλαφατέλη να χάσει τον ύπνο του!

Ο κύβος ερρίφθη στο Διόνυσο και η γυναικεία υποψηφιότητα που ανακοινώνει την κάθοδο της για την δημαρχία, που θα ταράξει...τα ήδη ταραγμένα πολιτικά νερά στο Δήμο, είναι γεγονός.

Είναι μια γυναίκα που ξέρε πολύ καλά τις αδυναμίες και τα τρωτά σημεία του απερχόμενου Δημάρχου!

Αυτή την Τετάρτη 23/11 στις 19:30 η 50χρονη δικηγόρος και δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης Κατερίνα Μαϊχόσογλου ανακοινώνει σε καφέ του Αγίου Στεφάνου την ίδρυση νέου συνδυασμού και την υποψηφιότητα της.

Ακόμα μια επιβεβαίωση για την Attica Today, που πρώτοι εμείς αναφέραμε από τον προηγούμενο Μάρτιο για την εν λόγω υποψηφιότητα

https://atticatoday.gr/?p=10860&fbclid=IwAR2PS60CPlES7xJYb8isLk22FR-zfsMXfaKwBdvZ3e-ZZG2axg-96vFAN-Y

Στο μεσοδιάστημα έγιναν αρκετές προσπάθειες για να τορπιλιστεί η υποψηφιότητα αυτή, κυρίως από ανθρώπους του Δημάρχου και τυχοδιώκτες μικρο-παράγοντες της περιοχής…όμως δεν κατάφεραν να στεφθούν με επιτυχία.

Μάλιστα ο Καλαφατέλης και η παρέα του βλέπουν ήδη εφιάλτες, μόνο στην σκέψη πως θα την αντιμετωπίσουν!

Μιλάμε για μια υποψηφιότητα που ήδη συγκεντρώνει πολλά θετικά σχόλια -όπου συζητείται το όνομα της.

Πόσο μάλλον όταν ταυτόχρονα αποδομεί την παράταξη του Δημάρχου, με τις πηγές μας να λένε για διάλυση της Δύναμης Ευθύνης και συστράτευση με την νέα υποψηφιότητα τουλάχιστον του 1/3 της παράταξής του, μαζί με εν ενεργεία δημοτικούς του συμβούλους.

Οικογενειάρχης, μορφωμένη, ενεργή στα κοινά, αγαπητή και κυρίως συνεκτική, ενώνει σημαντικές προσωπικότητες και παράγοντες του Δήμου γύρω από εκείνη, γιατί όλοι ξέρουν την αγάπη της για τον τόπο, την προσωπικότητα και το ήθος της.

H κα. Μαϊχόσογλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άγιο Στέφανο. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή επί σειρά ετών, διατηρώντας Δικηγορικό Γραφείο στην Άνοιξη. Είναι παντρεμένη με τον μηχανικό Βασίλη Ψυχογυιό με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Τη Χριστίνα, φοιτήτρια Πολιτικός Μηχανικός και τον Δημήτρη, μαθητή του Λυκείου Αγ.Στεφάνου. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του πρώτου Δημοτικού Αγίου Στεφάνου για 6 έτη με ιδιαίτερα αξιόλογο έργο ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, του Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου. Από το Μαϊο του 2012, εκλέγεται στη θέση του Προέδρου του Αθλητικού Σωματείου «ΤΟ ΟΙΟΝ» Αγ. Στεφάνου, έχοντας συμβάλλει καταλυτικά στην ανάπτυξη του Σωματείου, τόσο στο τμήμα Στίβου, όσο και στο τμήμα Μπάσκετ.