Η ατάκα της ημέρας

  • Τι ετοιμάζει ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κύριος Δημήτρης Μάρκου, για την Αρτέμιδα; Ένα έργο 100 εκατομμυρίων που θα αλλάξει όλη την όψη της Αρτέμιδας και θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους επαγγελματίες αλλά και στους δημότες. Σε λίγες ημέρες οι ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ατάκα της ημέρας

  • Τι ετοιμάζει ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κύριος Δημήτρης Μάρκου, για την Αρτέμιδα; Ένα έργο 100 εκατομμυρίων που θα αλλάξει όλη την όψη της Αρτέμιδας και θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους επαγγελματίες αλλά και στους δημότες. Σε λίγες ημέρες οι ανακοινώσεις.

Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων: Παραδοσιακό Γλέντι από το “Χορεύρεσις” και το Δήμο Διονύσου την Κυριακή 18/12 στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο

Το Κέντρο Πολιτισμού "Χορεύρεσις" και ο Δήμος Διονύσου διοργανώνουν την πολιτιστική εκδήλωση "Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων" την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30, στην Πλατεία Δημοκρατίας Αγίου Στεφάνου για ένα μεγάλο γλέντι.

Οι μαθητές του Κέντρου Πολιτισμού "Χορεύρεσις" με τη συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, θα ξεκινήσουν στις 19.00 με κάλαντα, ευχές και κεράσματα στις γειτονιές του Αγίου Στεφάνου.

Στη συνέχεια, στην Πλατεία Δημοκρατίας Αγίου Στεφάνου στις 19.30 και γύρω από τη φωτιά, θα ακολουθήσει γλέντι για όλους με φασολάδα, κεράσματα, κρασί και πολύ χορό.

Η Κοινωνική Κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" θα μαγειρέψει φασολάδα για όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ παράλληλα και στο πλαίσιο δράσης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Συνοδεύουν μουσικά οι "Χοροσταλίτες":
-- Μεσσαριτάκης Βασίλης - κρουστά, τσαμπούνα, μαντούρα ,τραγούδι
-- Φωτόπουλος Φάνης - κλαρίνο, φλογέρα, μπουζούκι, τρομπέτα, τραγούδι
-- Μωραΐτη Ευδοκία - τραγούδι. κουτάλια, ζήλια
-- Κοντός Νίκος - βιολί
-- Μπαρμπαγιάννης Δημήτρης - λαούτο, κιθάρα, τραγούδι

Κέντρο Πολιτισμού «Χορεύρεσις»
Πληροφορίες: 2108140327 - 6974644474

powered by social2s