ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σειρά επισκέψεων για ανταλλαγή ευχών με Συλλόγους και Φορείς απο το Δήμαρχο Ελευσίνας

Σειρά επισκέψεων για ανταλλαγή ευχών με Συλλόγους και Φορείς, αλλά και συζήτησης για θέματα που θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης σε όλα τα επίπεδα, είχε τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ο Δήμαρχος Ελευσίνας.

Ο Αργύρης Οικονόμου επισκέφτηκε την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, την Τροχαία και την Πυροσβεστική, αλλά και τον 3ο Παιδικό Σταθμό.

Είχε προηγηθεί επίσκεψή του στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας «Ευρυνόμη» για Άτομα με Νοητική Υστέρηση, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με ειδικές ανάγκες «Όλοι Εμείς» και το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας «Φιλική Φωλιά».

Ο Δήμαρχος, Αργύρης Οικονόμου, δήλωσε σχετικά: «Οι μέρες αυτές μας καλούν σε περίσκεψη για το τι έχει πραγματική αξία στη ζωή μας. Γύρω μας, υπάρχουν άνθρωποι σε ανάγκη, άνθρωποι που η δουλειά τους δεν έχει ωράριο και Αργίες, άνθρωποι που περιμένουν τη βοήθεια μας όχι μόνο για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους, αλλά για να επιβιώσουν. Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές που στέκονται στο πλευρό τους, είναι οι καθημερινοί ήρωες της Ελευσίνας και της Μαγούλας. Τους ευχαριστώ προσωπικά και την προσφορά και την αλληλεγγύη που υποδεικνύουν».

Σημειώνεται, πως τον Δήμαρχο συνόδευσαν στις επισκέψεις του και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Λ. Παππάς, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Εύη Άνθη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ηλιόπουλος, ενώ οι εργαζόμενοι των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και των παιδικών σταθμών, είχαν προετοιμάσει γεύματα, γλυκίσματα, χειροτεχνίες, λαμπάδες για τους ωφελούμενους στο 2 «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα παιδιά της «Φιλικής Φωλιάς», ώστε αυτό το Πάσχα κανείς να μην αισθάνεται μόνος του.