ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ελευσίνα: “H αντιπολίτευση υποβαθμίζει το σπουδαίο έργο της Διοίκησης του Δήμου”

“Θα χρηματοδοτηθούν όλα τα έργα και η πολεοδόμηση του Αλεποχωρίου θα γίνει σύντομα” απαντά η διοίκηση του Δήμου.

“Αυτοί, που δεν έκαναν τίποτα για το Αλεποχώρι, προσπαθούν τώρα με «τρικάκια», να υποβαθμίσουν την μεγάλη επιτυχία του Δήμου σχετικά με την  πολεοδόμηση του Αλεποχωρίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της δημοτικής αρχής Δήμου Μεγαρέων

Με σοβαρή δουλειά και συνέπεια η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου συνέταξε πλήρη φάκελο, ο οποίος κατατέθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος “ΤΡΙΤΣΗΣ”, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η πολεοδόμηση του Αλεποχωρίου.

Η χρηματοδότηση του έργου αυτού είναι σίγουρη. Η πολεοδόμηση του Αλεποχωρίου θα ακολουθήσει σύντομα.

Η επιτυχία αυτή είναι πολύ μεγάλη, διότι για πρώτη φορά και μετά από δεκαετίες η περιοχή του Αλεποχωρίου, που ανήκει στο δήμο Μεγαρέων, θα αποκτήσει επιτέλους σχέδιο πόλης. Η επιτυχία αυτή έχει θορυβήσει πολύ μέρος της αντιπολίτευσης, που δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα και ικανότητα να παράξει κάτι το θετικό για το Δήμο και επιδίδεται σε μία συνεχή προσπάθεια, να απαξιώνει και να υποβαθμίζει το σπουδαίο έργο, που επιτελεί η παρούσα Διοίκηση, χρησιμοποιώντας κάθε φορά και πιο αστεία επιχειρήματα. Αυτή τη φορά ανακάλυψε, ότι δεν είναι καλή η σειρά, στην οποία γράψαμε το έργο αυτό στο έγγραφο, όπου αναγράφονται όλες οι προσκλήσεις του προγράμματος “ΤΡΙΤΣΗΣ”, γεγονός βεβαίως, που δεν δημιουργεί το παραμικρό πρόβλημα για την χρηματοδότηση της πολεοδόμησης του Αλεποχωρίου, αφού θα χρηματοδοτηθούν όλες οι προσκλήσεις, που είναι μέσα στο πλαφόν, το οποίο έχει ορίσει η κυβέρνηση για τον Δήμο μας και είναι τα 18 εκατομμύρια Ευρώ.

Ως προς τί λοιπόν αυτός ο θόρυβος, για το εάν είναι δεύτερο ή τρίτο ή τέταρτο στη σειρά; Απλά η αντιπολίτευση, αφού δεν μπορεί να παρουσιάσει το παραμικρό θετικό έργο, ρίχνει «δυναμιτάκια», σαν τον Ερντογάν, για να δημιουργήσει θόρυβο με την ελπίδα, να απομειώσει το έργο της Διοίκησης, χωρίς καμία επιτυχία βεβαίως, όπως και ο Ερντογάν.

Μια αντιπολίτευση, ευτυχώς όχι όλη, που  κατηγορεί τη Διοίκηση του Δήμου, για την πυρκαγιά, που δεν ξεκίνησε καν από το Δήμο μας, αλλά ήρθε από γειτονικό Δήμο, που κατηγορεί όταν βρέχει πολύ, που κατηγορεί γιατί έχουμε Κορονοϊό και που δεν θα αργήσει να  κατηγορήσει γιατί αυτές τις μέρες έχουμε πολύ ζέστη.

Μία αντιπολίτευση, που δεν σκέφτεται πως θα βοηθήσει το Δήμο, για να πάει μπροστά, αλλά το πως θα καταστρέψει τον Δήμο, για να φανεί ότι απέτυχε η παρούσα Διοίκηση και γι’ αυτό σε κάθε ευκαιρία δημιουργεί εμπόδια και βάζει τρικλοποδιές για να μην χρηματοδοτείται ο Δήμος και για να μην κάνει έργα. Ε!, αυτή η αντιπολίτευση δεν μπορεί να είναι χρήσιμη για τον Δήμο.