ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεχείς οι εργασίες καθαρισμού και πρασίνου στην Μαγούλα

Αργύρης Οικονόμου: «Έχουν γίνει πολλά βήματα σε σχέση με το παρελθόν αλλά δεν είμαστε ακόμη στο επίπεδο που εμείς επιθυμούμε».

Συνεχείς είναι οι προσπάθειες που καταβάλουν οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Ελευσίνας, στην δημοτική ενότητα Μαγούλας.

Έτσι όλο το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης σε χώρους πρασίνου, κόψιμο και απομάκρυνση άγριων χόρτων, αφαίρεση ξερών κλαδιών και κλαδέματα, κούρεμα γκαζόν κλπ.

Επίσης, έγιναν έλεγχοι στα ποτιστικά συστήματα, αντικαταστάθηκαν μπεκ, αποψιλώθηκαν από παράρριζα πεζοδρόμια από κεντρικές οδούς, αλλά και μέσα σε γειτονιές.

Όπως, είπε ο Αντιδήμαρχος Μαγούλας, Μενέλαος Μίχας, οι καθημερινές προσπάθειες των συνεργείων εντατικοποιήθηκαν ενόψει των εορτών του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Παρασκευής, ενώ έμφαση δόθηκε σε κεντρικά σημεία ενδιαφέροντος, όπως:  στην πλατεία Σοφοκλή Ρήγου, στην οδό Λ. Στάμου όπου είναι η είσοδος στην πόλη από την Μάνδρα, έξω από τα γραφεία του Α.Ο «Αστέρας», ενώ αντικαταστάθηκαν και στέγαστρα από στάσεις συγκοινωνίας.

Ωστόσο, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, σχολίασε ότι ναι μεν η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει η πρόοδος που αξίζουν οι δημότες της Μαγούλας. «Ο πήχης πλέον έχει ανέβει και οφείλουμε όλοι να το καταλάβουμε αυτό, σε όποιο πόστο και αν βρισκόμαστε. Είμαστε εδώ για να βρίσκουμε λύσεις και ειδικά την θερινή περίοδο, που απαιτήσεις είναι πιο μεγάλες. Οφείλουμε να συντονίσουμε καλύτερα τις παρεχόμενες υπηρεσίες».