ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ευχαριστήρια επιστολή Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας προς Ο.Λ.Ε. ΑΕ για την φιλοξενία εκδηλώσεων σε χώρους αρμοδιότητας του

Θερμές ευχαριστίες προς τον Οργανισμό Λιμένος Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε.) ΑΕ εκφράζει σε επιστολή της η Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ελευσίνας-2023 για την φιλοξενία και την συνδρομή του Οργανισμού στην υλοποίηση του έργου “Το Athens Open Air Film Festival στην Ελευσίνα”και ειδικότερα για τις κινηματογραφικές προβολές,  που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Χερσαία  Ζώνη Λιμένα Λιμένα (ΧΖΛ) Ελευσίνας, περιοχή Βλύχα  και σε  χώρο αρμοδιότητας Ο.Λ.Ε. ΑΕ, στις  23 και 26 Ιουλίου.

Στην  επιστολή τονίζεται η “σπουδαιότητα της ενεργοποίησης της ΧΖΛ Λιμένα Ελευσίνας, η οποία σηματοδοτεί τον επαναπροσδιορισμό της Ελευσίνας ως χώρο Πολιτισμού”.

“Ευελπιστούμε στη συνέχιση αυτής της αγαστής συμπόρευσης στο πλαίσιο των πολιτιστικών μας κοινών στόχων στην Ελευσίνα” αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ συγχαρητήρια απευθύνονται και προς το προσωπικό του Ο.Λ.Ε. ΑΕ για την συμβολή του στην υλοποίηση του έργου.

 Από την πλευρά του Ο.Λ.Ε. ΑΕ, επισημαίνεται ότι σήμερα υλοποιούνται τα όσα έχει δηλώσει εξ αρχής ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ. Απόστολος Καμαρινάκης εκφράζοντας την πεποίθηση ότι “μπορούν να συνυπάρξουν ο εμπορικός χαρακτήρας και ο πολιτιστικός χαρακτήρας του  Λιμένα Ελευσίνας”.

Ο Ο.Λ.Ε. ΑΕ θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τις πολιτιστικές δράσεις της Ελευσίνας- 2023, στο πλαίσιο του  Σύμφωνου  Συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δύο φορείς σε θέματα Πολιτισμού.