ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προχωρά το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Ελευσίνας: συμμετοχή στην Τουριστική Έκθεση «8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021» στο Ζάππειο

Την αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου μέσου, επιδιώκει ο Δήμος Ελευσίνας για την τουριστική προβολή της Ελευσίνας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έτσι μετά από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής και σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η Ελευσίνα θα έχει τη δική της ξεχωριστή παρουσία στη μεγάλη Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 25-27 Νοεμβρίου.

Η Έκθεση θα έχει αφιερωματικό χαρακτήρα, με βασικό πυρήνα της το σύνθημα «Η κληρονομιά της ιστορίας μας όχημα για τη διεθνή προβολή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Τουρισμού» και στοχεύει στην προώθηση του εισερχόμενου τουρισμού. Για τον λόγο αυτό, στο περίπτερο της Ελευσίνας, θα συμμετέχουν και επαγγελματίες της πόλης που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Υπουργείο Τουρισμού τιμά την Έκθεση με την αιγίδα του, ενώ ο ΕΟΤ καθώς και η Περιφέρεια Αττικής παρέχουν στην Έκθεση την πολύτιμη στήριξή τους.

Στην Έκθεση ο Δήμος Ελευσίνας, θα έχει μια μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν με φυσική παρουσία Β2Β meetings με 150 Hosted Buyers από 50 χώρες, καθώς και συναντήσεις με Επαγγελματίες Επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.