ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση Δημάρχου Ελευσίνας με τη διοίκηση της ΚΤ.ΥΠ.

Με τη διοίκηση της ΚΤ.ΥΠ. συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, παρουσία των Αντιδημάρχων, Αθανασίου Μαυρογιάννη & Μενέλαου Μίχα, αλλά και των Προέδρων της Α/Βαθμιας & Β/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Στέλλα Κάβουρα & Κατερίνα Τζιγκιτζέλα αντίστοιχα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση από πλευράς ΚΤ.ΥΠ. για την πορεία των μελετών, που αφορούν στο 1ο & 2ο Δημοτικό Σχολείο στο οικόπεδο "Μελεδήμα" και το 2ο & 7ο Νηπιαγωγείο στην οδό Αλκιβιάδου.

Ζητήματα τα οποία έχουν απασχολήσει επισταμένως τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της ανάπτυξης και δημιουργίας σχολικών υποδομών.

Από τις Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, Στέλλα Κάβουρα και Κατερίνα Τζιγκιτζέλα, τέθηκαν θέματα που αφορούν στον εξοπλισμό των σχολικών μονάδων αλλά και τη στήριξη της ΚΤ.ΥΠ. προκειμένου να αναβαθμιστούν λειτουργικά τα σχολεία σε Ελευσίνα & Μαγούλα.

Σημειώνεται, πως στην τελευταία συνάντηση με τη διοίκηση της ΚΤ.ΥΠ, τον Δεκέμβριο του 2021, ο Δήμαρχος Ελευσίνας είχε αναδείξει την ανάγκη άμεσης εξεύρεσης πόρων για την υλοποίηση και ολοκλήρωση των ανωτέρω έργων, με τον Διευθυντή της ΚΤ.ΥΠ. να δεσμεύεται πως τα έργα θα δημοπρατηθούν έως τα τέλη του 2022.

Για τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, ανέφερε: «Η συνεργασία και επικοινωνία μας, με τους ανθρώπους της ΚΤ.ΥΠ. είναι συχνή και διαρκής, καθώς επιθυμούμε την άμεση λύση των θεμάτων που αφορούν στις σχολικές μονάδες και κτηριακές υποδομές. Η εξεύρεση λύσης σε θέματα παιδείας και σε ό,τι αφορά τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και την αναβάθμιση της καθημερινότητάς τους αποτελεί, για εμάς, προτεραιότητα. Από πλευράς μας, και δεδομένων των δεσμεύσεων της Διοίκησης αλλά και της παραγωγικής μας συνεργασίας, πιέζουμε όσο μπορούμε για τις άμεσες ενέργειές τους».