ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε πλήρη εξέλιξη 3 μεγάλα έργα στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας

Αυτοψία στα 3 έργα που βρίσκονται σε πλήρη στη Δημοτική Ενότητα Μαγούλας, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Αθανάσιο Μαυρογιάννη και τον Αντιδήμαρχο Μαγούλας Μενέλαο Μίχα.

Πρόκειται για έργα ζωτικής σημασίας που έλειπαν από την περιοχή και αφορούν σε αντιπλημμυρικά έργα, ασφαλτοστρώσεις και κατασκευές νέων πεζοδρομίων.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια γίνεται μία συντονισμένη προσπάθεια συνολικής αναβάθμισης στην περιοχή της Μαγούλας, στο πλαίσιο της ισόρροπης ανάπτυξης κάθε περιοχής του Δήμου, που αποτελεί και προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Στα παραπάνω έργα, προστίθενται και οι εκτεταμένες παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί και συνεχίζουν να εκτελούνται στα σχολικά κτήρια, με διαμορφώσεις χώρων, ανακατασκευές αιθουσών και χρωματισμούς.

Τα έργα που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, βρίσκονται υπό την επίβλεψη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ελευσίνας, ενώ το αντιπλημμυρικό έργο εκτελείται υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Υποδομών, σε συνεργασία και με την Τεχνική Υπηρεσία, με στόχο την παράδοσή τους εντός του ορισθέντος χρονοδιαγράμματος.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Συνεχίζουμε να προσηλωνόμαστε σε έργα ουσίας τόσο στην Ελευσίνα όσο και στη Μαγούλα. Τα 3 εν εξελίξει έργα στη Μαγούλα λύνουν πολλά από τα λειτουργικά προβλήματα που χρόνια είχε η περιοχή. Είναι έργα που έχουν σκοπό την αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της καθημερινότητάς τους».