Η ατάκα της ημέρας

  • Τι ετοιμάζει ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κύριος Δημήτρης Μάρκου, για την Αρτέμιδα; Ένα έργο 100 εκατομμυρίων που θα αλλάξει όλη την όψη της Αρτέμιδας και θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους επαγγελματίες αλλά και στους δημότες. Σε λίγες ημέρες οι ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ατάκα της ημέρας

  • Τι ετοιμάζει ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κύριος Δημήτρης Μάρκου, για την Αρτέμιδα; Ένα έργο 100 εκατομμυρίων που θα αλλάξει όλη την όψη της Αρτέμιδας και θα δημιουργήσει τεράστια οφέλη στους επαγγελματίες αλλά και στους δημότες. Σε λίγες ημέρες οι ανακοινώσεις.

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος: Με μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας και του βυθού επί του παραλιακού μετώπου Ελευσίνας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος έτους 2022, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τη Δευτέρα 06.06.2022, από τον Δήμο Ελευσίνας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας και του βυθού επί του παραλιακού μετώπου Ελευσίνας.

Στη δράση καθαρισμού συμμετείχαν με προσωπικό και μέσα o Οργανισμός Λιμένα Ελευσίνας Α.Ε, η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Δυτικής Αττικής, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ελευσίνας, το 1ο, 4ο και 8ο Δημοτικό Σχολείο Ελευσίνας, το Κέντρο Φροντίδας ΑμεΝΥ “ΕΥΡΥNOMH” καθώς επίσης, οι εταιρείες “Antipollution Environmental Protection Services”, “Τεχνική Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος Α.Ε.”, “TITAN AE”, “ΤΑΛΟΣ Shipyards”, “ΝΑΥΠΗΓΙΚΕΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΕ”, “PRO MARINE”, τα καταδυτικά συνεργεία “Beachcleaning”, “Coolexperience Dive Center” και “Loutraki Dive Club”, το “1o Σύστημα Προσκόπων”, o μη κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός “WE4ALL” και εθελοντές πολίτες.

Συνολικά ανασύρθηκαν και περισυλλέχθηκαν 1530 κιλά απορρίμματα τα οποία παρελήφθησαν από ειδικό όχημα της εταιρείας Antipollution Environmental Protection Services για περαιτέρω διαχείριση.

Ο Δήμος Ελευσίνας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη δράση, σχολεία, φορείς, υπηρεσίες και πολίτες, για την ενεργή προσφορά τους.

powered by social2s