ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου με τη Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ - Αίτημα για Έκδοση Γραμματοσήμων με θέμα την Ελευσίνα και την 2023 Eleusis European Capital of Culture - Διαβάστε Περισσότερα...

Με τη διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κο Γριβέα συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Λιάσκος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της 2023 Ελευσίς – Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης Νανά Σπυροπούλου.

Αφορμή και αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία και έκδοση γραμματοσήμων που θα σχετίζονται με την Ελευσίνα και τον κορυφαίο θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας που θα διοργανωθεί στην πόλη μας, το 2023.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με τον Πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ. να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υλοποίηση αυτής της ενέργειας.

Πρόκειται άλλωστε, για μία κίνηση με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της Ελευσίνας, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος για την εξωστρέφεια της πόλης και του θεσμού, τα τελευταία 3 χρόνια.

Μία δράση που όχι μόνο θα κάνει περισσότερο γνωστή την Ελευσίνα στην Ελλάδα και διεθνώς αλλά σίγουρα θα κεντρίσει και το ενδιαφέρον των συλλεκτών.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου: «Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα είναι ίσως η καταλληλότερη ευκαιρία για την προώθηση της πόλης μας, την τουριστική της ανάπτυξη και προβολή και δεν αφήνουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Μέσα σε όλες μας τις ενέργειες, που αποσκοπούν στα παραπάνω, έρχεται να προστεθεί και η πρωτοβουλία μας για έκδοση συλλεκτικών γραμματοσήμων, με συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες και καταθέσαμε. Μετά και τη θετική ανταπόκριση του Προέδρου των ΕΛ.ΤΑ. θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις με τα αρμόδια τμήματα και είμαστε αισιόδοξοι πως η ιδέα θα υλοποιηθεί σύντομα».