ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ένα ακόμα βήμα προς την ψηφιακή εποχή κάνει ο Δήμος Φυλής

Στην εφαρμογή συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης και διακίνησης εγγράφων και ψηφιακής υπογραφής, που θα βελτιώσει σημαντικά την παραγωγική διαδικασία των υπηρεσιών του Δήμου και την εξυπηρέτηση του κοινού, προχωρά ο Δήμος Φυλής.     

Με την ηλεκτρονική διαχείριση, διακίνηση, πρωτοκόλληση και αρχειοθέτηση εγγράφων, επιτυγχάνεται μείωση κόστους για το Δήμο, αύξηση αποτελεσματικότητας και απόδοσης των υπαλλήλων, εξοικονόμηση χρόνου προς όφελος των δημοτών, βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των Διευθύνσεων και καλύτερη οργάνωση και εποπτεία. Όλες οι διαδικασίες θα γίνονται ηλεκτρονικά και θα μειωθεί δραστικά ο όγκος χαρτιού με προοπτική σε βάθος χρόνου να εξαλειφθεί τελείως.

Παράλληλα, το νέο σύστημα είναι απόλυτα συμβατό με το θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο για τα ηλεκτρονικά έγγραφα και τις ψηφιακές υπογραφές, έτσι ο δημότης θα μπορεί να υπογράφει ψηφιακά τις αιτήσεις και όλα τα έγγραφα.

Η νέα ψηφιακή υπηρεσία θα λειτουργήσει συμπληρωματικά ως προς τις άλλες υπηρεσίες που εφαρμόζει ο Δήμος, ενώ είναι εναρμονισμένη με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) και ασφαλής.

Περισσότερες Πληροφορίες: https://fyli.gr/olotachos-pros-tin-psifiaki-epochi-o-dimos-fylis-me-ilektroniki-diacheirisi-eggrafon-kai-psifiaki-ypografi/