ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εργασίες συντήρησης στο 9ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων

Σε εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε Δημοτικά, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου προχώρησε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας, προκειμένου τα σχολεία να υποδεχτούν τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά σε χώρους καθαρούς και ασφαλείς.
Στο 9ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων πραγματοποιήθηκαν ελαιοχρωματισμοί σε 13 αίθουσες, επισκευή και στεγανοποίηση αλουμινιένων κουφωμάτων, αντικατάσταση εξωτερικής σιδερένιας πόρτας με νέα βαρέου τύπου και τοποθέτηση κλιματιστικού.
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δήλωσε: «Η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας κινήθηκε οργανωμένα και μεθοδικά, πραγματοποιώντας τις απαιτούμενες εργασίες ώστε τα σχολεία μας να παραμείνουμε ασφαλή και περιποιημένα. Αποδεικνύουμε με πράξεις, ότι η Παιδεία αποτελεί απόλυτη προτεραιότητά μας».
Ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε: «Εργαστήκαμε με περισσή φροντίδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να είμαστε απολύτως έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά. Ο αγώνας είναι διαρκής και συνεχίζουμε».