ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟ - Πρωτοχρονιάτικη Bασιλόπιτα του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου παρουσία του Δημάρχου Φυλής στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας έκοψε, χθες Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, σε μια ζεστή εκδήλωση την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του ο Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος (Δ.Α.Σ.) Ζεφυρίου για τα τμήματα Πάλης και Ποδοσφαίρου, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ Ζεφυρίου.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Παναγίας Γρηγορούσας πρωτοπρεσβύτερος Άγγελος Κανέλλος ο οποίος ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και υγεία για όλους.

Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Σ. Σωκράτης Σταυρόπουλος, αφού καλωσόρισε τον κόσμο ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και αφιέρωσε το κομμάτι του στους τραυματίες αθλητές, Μάνο Νικολαΐδη και Γρηγόρη Τσουτσάνη, με την ευχή να επιστρέψουν γρήγορα υγιείς στις ομάδες τους.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες, χαρά και χωρίς τραυματισμούς, επαναβεβαίωσε τη σθεναρή στήριξη του Δήμου στον αθλητισμό και αφιέρωσε το κομμάτι του, “στον αξιόλογο” όπως είπε προπονητή του ποδοσφαίρου Ζαχαρία Ιωάννου.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής αφού ευχήθηκε καλή χρονιά υπογράμμισε πως ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η Διοίκηση του Δήμου είναι δίπλα στο σύλλογο για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του και αφιέρωσε ο κομμάτι του στον προπονητή της Πάλης Διονύση Κατηφόρη.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας αφιέρωσε το κομμάτι του στον δεύτερο προπονητή πάλης Χρήστο Αθανασιάδη. Ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος αφού εξήρε το ήθος των αθλητών του ΔΑΣ Ζεφυρίου αφιέρωσε το κομμάτι του στον αθλητή της πάλης με την μεγαλύτερη διεθνή διάκριση της χρονιάς Μάνο Νικολαΐδη. Στους αθλητές της πάλης και στο νεότερο εκπρόσωπό τους αφιέρωσε το κομμάτι της και η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Φυλής Χρυσούλα Κουράση.

Για το ποδόσφαιρο ο Ταμίας του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου Μπάμπης Αναγνωστόπουλοςαφού ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Δήμου για τη στήριξη του συλλόγου ανακοίνωσε την έναρξη των νέων τμημάτων αεροβικής, από αύριο Τρίτη 8 Φεβρουαρίου σε ανακαινισμένο χώρο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Σεφέρη.

Για την πάλη ο γενικός αρχηγός και έφορος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης,Βασίλης Νικολαϊδηςαφού αναφέρθηκε εκτενώς στις σπουδαίες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις των αθλητών ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και τη Διοίκηση του Δήμου τονίζοντας πως “σε όλες αυτές τις κατακτήσεις των παιδιών μας, πέρα από την εξαιρετική δουλειά των προπονητών μας στις παλαίστρες του Σπάρτακου, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και την ουσιαστική συμβολή κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι αθόρυβα, πρόθυμα και αποτελεσματικά συμβάλλουν στο έργο μας και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης θα τους αναφέρουμε.

Η πολυετής ενασχόλησή μας με το αθλητικό τμήμα της πάλης του Ζεφυρίου μας δίνει τη δυνατότητα μέσα από αθλητικές διοργανώσεις να ερχόμαστε σε επαφή με προπονητές και παράγοντες πολλών αθλητικών συλλόγων άλλων Δήμων ανά την Ελλάδα και να γινόμαστε μάρτυρες των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αθλητές εξαιτίας της ανεπαρκούς στήριξης από την Τοπική Αυτοδιοίκηση” είπε ο Βασίλης Νικολαΐδης και πρόσθεσε “Νιώθουμε πολύ τυχεροί, που έχουμε Δήμαρχο, τον Χρήστο Παππούο οποίος αγαπάει τον αθλητισμό και έμπρακτα επενδύει σε αυτόν, γνωρίζοντας καλά πως μετά την Παιδεία, ο αθλητισμός μπορεί να αποτελέσει έναν εξίσου πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της ανάπτυξης μιας υγιούς κοινωνίας.

Η υλικοτεχνική στήριξη που μας παρέχει ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», Γιώργος Μαυροειδής, σε ρουχισμό, αθλητικό εξοπλισμό, δωρεάν μεταφορά των αθλητών στα εκτός Αθηνών εθνικά Πρωταθλήματα, καθώς και ότι αφορά τη συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, είναι αδιάλειπτη και ιδιαιτέρα σημαντική” κατέληξε καταχειροκροτούμενος ο Βασίλης Νικολαΐδης ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην άριστη συνεργασία του Δ.Α.Σ. Ζεφυρίου με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα και τον Αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο.

Η ζεστή εκδήλωση έκλεισε με τους έξι τυχερούς αθλητές του συλλόγου που βρήκαν φλουρί στο κομμάτι τους να φεύγουν από τη γιορτή χαμογελώντας και με μια δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ από γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, προσφορά του Συλλόγου.