ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΩΤΟ - Φυλή: Συγκίνηση ευχές και νέοι στόχοι στην Βασιλόπιτα του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Σε συγκινησιακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο Άνω Λιοσίων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από την Διεύθυνση Κοινωνικής Φροντίδας για την Υποστήριξη του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» του Δήμου Φυλής.

Σε έναν έτσι κι αλλιώς όμορφο χώρο, που φιλοξένησε και το μεγάλο stand με τις πληροφορίες του προγράμματος, με γευστικά εδέσματα και γιορτινή διάθεση, το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ έκοψε την πίτα του παρουσία όλων των εργαζομένων της Διεύθυνσης και από τα τρία δημοτικά διαμερίσματα, των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Χασιάς.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου  Κοινωνικής Πολιτικής κος Γιώργος Αντωνόπουλος, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, επισημαίνοντας αυτήν ακριβώς τη σημαντική λειτουργία του προγράμματος και  ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για το τεράστιο έργο που προσφέρει, ενισχύοντας συνεχώς τον ευαίσθητο τομέα της κοινωνικής πολιτικής.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η Διευθύντρια του προγράμματος κα Ιωάννα Λιόση  ευχαρίστησε με τη σειρά της όλους τους συνεργάτες  ευχόμενη «να έχουν δύναμη, προκειμένου να δίνουν  τη βοήθειά τους στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η  ενότητα, η σύμπνοια αλλά και η αυταπάρνηση είναι στοιχεία που πάντα χαρακτηρίζουν την ομάδα του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ που με την σειρά της μεταφέρει το μήνυμα της ένωσης και της αλληλοβοήθειας στους συμπολίτες ειδικά σε εκείνους των ευαίσθητων κοινωνικών κατηγοριών.

Τις αξίες αυτές υπηρέτησε σταθερά και όλη την περίοδο της πανδημίας το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ καθώς δεν υπήρξε ούτε μια μέρα , που να μην είναι μάχιμο. Δεν υπήρξε στιγμή που να μην ανταποκριθεί, σε οποιοδήποτε αίτημα συμπολίτη.

Μετά την εκδήλωση κοπής της πίτας ακολούθησε συζήτηση επί  θεμάτων που αφορούν στην λειτουργία του προγράμματος αλλά και στους στόχους για την καινούργια χρονιά.