ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του γηπέδου του Ακράτητου προανήγγειλε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς – 25 χρόνια στο γρασίδι συμπληρώνουν φέτος οι Παλαίμαχοι

Η βασιλόπιτα ήταν μόνο η αφορμή! Γιατί γύρω από αυτήν εκτυλίχθηκαν συγκινητικές αφηγήσεις και στιγμές αλλά και κορυφαίες τιμητικές απονομές.

Ο λόγος για την εκδήλωση της Ομάδας των Παλαιμάχων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ Άνω Λιοσίων που φέτος συμπληρώνουν 25 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα γήπεδα και έκαναν τα προεόρτια το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2022 σε παραδοσιακή ταβέρνα της Κοινότητας Φυλής.

Φιλόξενος οικοδεσπότης της βραδιάς υπήρξε ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Γιάννης Θειακούλης με θερμούς υποστηρικτές τον Δήμο Φυλής και το δίκτυο επισκευής κι αντικατάστασης κρυστάλλων GlassFit.

O Γιάννης Θειακούλης αφού καλωσόρισε με λόγια από καρδιάς όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Παλαιμάχων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ και τους επίσημους προσκεκλημένους, κάλεσε στο βήμα της εκδήλωσης τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, για το πρώτο κομμάτι της Βασιλόπιτας.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε επιγραμματικά στην μεγάλη ιστορία της Ομάδας, τονίζοντας πως εκ των δημιουργών της υπήρξε ο πατέρας του Σπύρος Παππούς. “Τους περισσότερους από εσάς τους έχω γνωρίσει στο γήπεδο από τα νιάτα μου” τόνισε χαρακτηριστικά, αφιερώνοντας το κομμάτι του στο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Γιαννούλη, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, τον θυμάται μια ζωή, στα γήπεδα.

Ο Χρήστος Παππούς εξάλλου, αναφέρθηκε στον ανακαινισμένο χώρο του γηπέδου επισημαίνοντας πως η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα ήταν μόνο η αρχή. Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως ο εκσυγχρονισμός του γηπέδου θα συνεχιστεί με την ανακαίνιση των κερκίδων και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Ο Χρήστος Παππούς άλλωστε ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της GlassFit Κώστα Βαρδακαστάνη και τον Διευθυντή της Γιάννη Αναστασιάδη για το σημαντικό κι αθόρυβο κοινωνικό – φιλανθρωπικό τους έργο.

Ο κ. Κώστας Βαρδακαστάνης υπογράμμισε πως με συνδετικό κρίκο τον Αντιπρόεδρο της GlassFit που δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Θειακούλη το φιλανθρωπικό έργο θα συνεχιστεί ενώ ο κ. Γιάννης Αναστασιάδης ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και νέα πρωτοβουλία με δωρεά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής.

Ξεχωριστούς χαιρετισμούς εξάλλου απηύθυναν, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης ο οποίος ανήκει στην οικογένεια των Παλαιμάχων ως ενεργό μέλος κι ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού και ο Πρόεδρος του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού η “Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής που επεσήμανε πως ο ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ αποτελεί ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια της Αθλητικής Ιστορίας του τόπου και αφιέρωσε το κομμάτι του στο νέο αίμα της Ομάδας προσφέροντας το στον προπονητή Παναγιώτη Λουμάκη.

Την βραδιά τίμησε εξάλλου με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Αθήνας Στέλιος Σαριδημητρίου, ο οποίος συνεχάρη τα μέλη της Ομάδας αλλά και τον Δήμο Φυλής για τη δράση τους και ανακοίνωσε την πολύτιμη προσφορά ενός απινιδωτή προς την ιστορική ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Αθήνας Διαμαντής Παναγιώτης αλλά και ο έτερος Αντιπρόεδρος που δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Θειακούλη, που δεν παρέλειψε να επισημάνει μια μεγάλη αλήθεια! Ότι οι Παλαίμαχοι του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ μέσα από τους φιλικούς αγώνες που δίνουν σε διάφορα γήπεδα της Αθήνας και της Ελλάδας βγάζουν προς τα έξω τον Δήμο Φυλής, δημιουργώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ξεχωριστό και παράλληλα συγκινητικό κομμάτι της βραδιάς υπήρξαν οι τιμητικές βραβεύσεις προς μέλη της Ομάδας, για την διαχρονική προσφορά και πορεία τους στα γήπεδα.

Τιμητικές πλακέτες απένειμαν στους παλαιμάχους, Λεωνίδα Παναγιωτάκο ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης, στον Χρήστο Τσούμπα ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής και στον Γιώργο Θηβαίο ο Πρόεδρος της Ομάδας του Ακράτητου Χρήστος Αποστολόπουλος.

Ο Δήμαρχος πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της GlassFit Κώστα Βαρδακαστάνη και ο Γιάννης Θειακούλης στον Διευθυντή της, Γιάννη Αναστασιάδη.

Ο Γιάννης Θειακούλης άλλωστε μίλησε για την σπουδαία καριέρα στην Α’ Εθνική των Στέφανου Καρυπίδη και Μάρκου Δήμου , οι οποίοι ανήκουν στην μεγάλη οικογένεια των Παλαιμάχων του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ.

Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια ακούστηκαν επίσης για τον Χρήστο Κ. Παππού που εδώ και χρόνια έχει αφιερώσει τη ζωή του και στηρίζει τα αθλητικά Σωματεία του Δήμου Φυλής.

Την βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους εκπρόσωποι Αθλητικών Σωματείων και Συλλόγων του τόπου.

Από τον Α.Ο Ζωφριάς παρέστη ο Γιώργος Γκούβρας, από τους Παλαιμάχους της Εθνικής Πανοράματος οι Ιωάννης Σκουτέλης, Φάνης Σκεπετάρης και Τάσος Γιατζής και από την Ομάδα Ανδρών και τις Ακαδημίες του ΑΚΡΑΤΗΤΟΥ ο Χρήστος Αποστολόπουλος και ο Προπονητής Παναγιώτης Λουμάκης.

Η ζεστή εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Γιάννης Θειακούλης παρουσίασε εν μέσω χειροκροτημάτων τις νέες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις των Παλαιμάχων με χορηγό την GlassFit.

Ακολουθούν σχετικά videos και φωτογραφικό υλικό: