ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ευχάριστο κλίμα η κοπή της Βασιλόπιτας του Αθλητικού Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού Φυλής

Με αισιοδοξία και ευχές για υγεία και αθλητικές επιτυχίες στο στίβο έκοψε, την Παρασκευή 8 Απριλίου, τη βασιλόπιτα του ο Αθλητικός Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Δήμου Φυλής, στο Δημοτικό Στάδιο “Θρασύβουλος” στη Φυλή.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ευάγγελος Τοπαλίδης, αφού καλωσόρισε τον κόσμο, τους αθλητές και τους επίσημους προσκεκλημένους εξέφρασε τη χαρά του γιατί όπως είπε “παρά τις αντιξοότητες λόγω του κορωνοϊού έχουμε στο Άθλημα του Στίβου πολλά παιδιά. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και έτσι θα συνεχίσουμε με τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του Δήμου που μας παραχώρησε τους χώρους” είπε.

Ο κ. Τοπαλίδης αφιέρωσε το κομμάτι του στις επιτυχίες των αθλητών ενώ έκανε αναφορά στον τέως Δήμαρχο Φυλής Νικόλαο Λιάκο υπογραμμίζοντας πως αυτό “το στάδιο που είναι το διαμάντι της περιοχής μας και το έφτιαξε ο Νίκος Λιάκος πρέπει να το προσέξουμε και με τη βοήθεια του Δήμου να το επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση”.

Η Αντιδήμαρχος Φυλής Ελένη Λιάκου εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού μετέφερε τις ευχές του για υγεία σε όλους και επιτυχίες για τα παιδιά στο στίβο , επαναβεβαίωσε τη στήριξη του Δήμου στο έργο του Αθλητικού Ομίλου και αφιέρωσε το κομμάτι της στους μικρούς αθλητές.

Υγεία και επιτυχίες ευχήθηκε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Γιώργος Αβράμης, ενώ κομμάτι έκοψαν και ευχήθηκαν ο Χρήστος Κ. Παππούς ο οποίος είναι εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου, ο Μάκης Περπινιάς ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής στίβου στο Δήμο μας, οι προπονητές του Αθλητικού Ομίλου Παναγιώτης Βασιλείου και Μαρία Μαζαράκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αντί για φλουρί έγινε κλήρωση και οι τυχεροί κέρδισαν δωρεάν συνδρομές διάρκειας δυο μηνών για τον όμιλο, μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον όμιλο προπονούνται σε αθλήματα του στίβου δεκάδες παιδιά από την ηλικία των έξι ετών έως και 18 ετών. Το επίπεδο προετοιμασίας είναι εξαιρετικά υψηλό. Οι αθλητές μαθαίνουν το στίβο μέσα από το παιγνίδι και εκτός από τους αγώνες που λαμβάνουν μέρος οι αθλητές γίνεται και προετοιμασία για τις πρακτικές δοκιμασίες που απαιτούνται για την εισαγωγή σε στρατιωτικές σχολές και ΤΕΦΑΑ.