ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πασχαλινό τραπέζι σε 1500 άτομα εξασφαλίζει η Κοινωνική Υπηρεσία Φυλής και ο Γιώργος Αντωνόπουλος

“Ξεκινήσαμε σήμερα με τις πολύτεκνες οικογένειες και θα είμαστε εδώ και το Σάββατο και την Κυριακή, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν χωρίς βοήθεια ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού. Μέχρι την Μ. Τετάρτη θα ολοκληρώσουμε τη διανομή και αν υπάρξει έκτακτη ανάγκη βοήθειας για κάποια οικογένεια που έχει δυσκολίες είμαστε εδώ να τη στηρίξουμε” υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Σχεδιασμού και Εκπόνησης Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή των εργαζομένων στην προετοιμασία της διανομής αλλά και τη διεκπεραίωσή της και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους όλους όσους έχουν συνεισφέρει με τις χορηγίες τους στον εμπλουτισμό των ειδών που διανέμονται ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τα προϊόντα που διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εξασφαλίστηκαν από ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής ενώ υπήρξαν και χορηγίες. Η διανομή των τροφίμων γίνεται με βάση τα πρωτόκολλα αποφυγής της διάδοσης του covit-19. Οι ωφελούμενοι προσέρχονται με ραντεβού, θερμομετρούνται και παραλαμβάνουν τα τρόφιμα με πλήρη ασφάλεια.