ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ Fyli 2022 3×3 Gr National tour που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια, παρουσία του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Οι πολλές συμμετοχές (62 ομάδες- 250 αθλητές) και η παρουσία της Εθνικής Ομάδας 3×3 U23,που θα πάρει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που αρχίζουν στις 30 Ιουνίου στο Οράν, έδωσαν ιδιαίτερη λάμψη στο τουρνουά και χάρισαν στους θεατές εκατοντάδες θεαματικά τρίποντα, απίστευτες assists και εντυπωσιακά καρφώματα.

Κάθε ομάδα που συμμετείχε, έπαιξε από τρία τουλάχιστον παιγνίδια προκειμένου να αναδειχθεί ο κορυφαίος της κάθε κατηγορίας. 8 διαιτητές και 8 κριτές κάθε μέρα με ταυτόχρονα παιγνίδια σε δυο γήπεδα πρωί και απόγευμα χάρισαν στους λάτρεις του αθλήματος ατελείωτες ώρες απόλαυσης.

Ανοιχτή πρόκληση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και για την επόμενη χρονιά απηύθυνε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Προέδρου της επιτροπής 3×3 της ΕΟΚ Άγγελου Παπανικολάου για την άρτια διοργάνωση των αγώνων από τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα”.

“Στη διοργάνωση συμμετέχουν 25 πόλεις. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέρος αυτού του μεγάλου τουρνουά περιοδείας και περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε στο Δήμο μας και του χρόνου. Για εμάς ο αθλητισμός, ο πολιτισμός και η παιδεία μαζί με τα έργα ανάπτυξης του τόπου μας αποτελούν την κορωνίδα της πολιτικής που ασκούμε” υπογράμμισε ο Χρήστος Παππούς.

Την ικανοποίηση του για μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και την αίσια έκβαση των αγώνων εξέφρασε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής.

“Ο Δήμος Φυλής είναι από τους πρώτους Δήμους που συνδιοργάνωσε μαζί με την Ε.Ο.Κ. τριήμερο τουρνουά 3x3. Οι τρεις πόλεις που προηγήθηκαν είχαν αγώνες για δυο ημέρες. Παρά τις πανελλήνιες εξετάσεις οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την αθλητική κουλτούρα που έχει καλλιεργήσει όλα αυτά τα χρόνια ο Οργανισμός Αθλητισμού και Πολιτισμού. Παρέχοντας, με τη στήριξη του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού, σύγχρονες υποδομές, γήπεδα αλλά και ενισχύοντας τους συλλόγους, δίνουμε στα παιδιά μας τα ερεθίσματα που χρειάζονται για να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να γίνουν μέρος του” υπογράμμισε ο Γιώργος Μαυροειδής.

Στους ημιτελικούς και προημιτελικούς αγώνες της Κυριακής που ανέδειξαν τους νικητές της διοργάνωσης παρέστησαν και έκαναν απονομές ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Η Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης, ο 1ος επιλαχών Βουλευτής της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής με τη ΝΔ Σταμάτης Πουλής, ο Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος, το μέλος του Δ.Σ. και Ειδικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Βασίλης Ντάκουρης, ο πρόεδρος της επιτροπής 3×3 της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου, και ο ομοσπονδιακός προπονητής 3×3, Άγγελος Τσαγκαράκης

Στην παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η Έλενα Κρεμλίδου. Το φωτογραφικό υλικό παραχωρήθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ. “Η Πάρνηθα” και την Γιάννα Τσίγκου.

Δείτε στον πίνακα που ακολουθεί τους νικητές αλλά και τις ομάδες που έφτασαν στους ημτελικούς:

Κατηγορία Under 13 : 1ος : triple threat / 2ος : Perimenis team / 3ος : Bone collectors

Την βράβευση της κατηγορίας έκανε ο ομοσπονδιακός προπονητής 3χ3 κύριος Άγγελος Τσαγκαράκης

Κατηγορία Under 15 : 1ος : Pallini hoopsters / 2os : Big Bang / 3os : Thunder4

Την βράβευση της κατηγορίας έκανε ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος.

Κατηγορία Under 18 Women: 1os : Mellisia / 2os : Hair Jordan

Την βράβευση της κατηγορίας έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης.

Κατηγορία Under 18 Men: 1ος: Katrami heat / 2os: play smart not hard / 3os: net rippers.

Την βράβευση της κατηγορίας έκανε 1ος επιλαχών Βουλευτής της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής με τη ΝΔ Σταμάτης Πουλής.

Κατηγορία OPEN Men 18+ : 1ος: Uncle Drew / 2os: Liosia Buckets / 3os: Heaters

Την βράβευση της κατηγορίας έκανε,Ειδικός Γραμματέας της Ελληνικής ΕΟΚ Βασίλης Ντάκουρης μαζί με τον Πρόεδρο της επιτροπής 3χ3 της ΕΟΚ. Άγγελο Παπανικολάου.

Κατηγορία Women 18+ : 1os: Black panthers / 2os: Mellisia / 3os: Trena

Την βράβευση της κατηγορίας έκανε ο Πρόεδρος Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργος Μαυροειδής.

Κατηγορία Men 18+ Quest. : 1ος: Rising Stars / 2os: Ballers /3os: Shooters

Την βράβευση της κατηγορίας έκανε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς μαζί με τον Γιώργο Μαυροειδή.

Οι νικήτριες ομάδες του Fyli 2022 3×3 Gr National tour προκρίνεται στην Tελική Φάση που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 23-25 Σεπτεμβρίου 2022.