ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BINTEO/ΦΩΤΟ - Μοναδικό υπερθέαμα στην Γιορτή Γυμναστικής που διοργάνωσαν ο ΑΙΟΛΟΣ Φυλής και ο Αθλητικός – Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα”

Ένα μοναδικό υπερθέαμα με δυνατές συγκινήσεις έζησαν όλοι εκείνοι, και ήταν πολλοί! , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην Γιορτή Γυμναστικής που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ Φυλής με την ολόπλευρη στήριξη του Αθλητικού – Πολιτιστικού Οργανισμού “H Πάρνηθα” το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου 2022 στο κλειστό Γυμναστήριο της Ζωφριάς.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Ν.ΠΔΔ η “Πάρνηθα” Γιώργος Μαυροειδής απηύθυνε θερμό χαιρετισμό στους συντελεστές του ΑΙΟΛΟΥ στο προπονητικό team στα δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν αλλά και στους άλλους Γυμναστικούς Συλλόγους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, μαγεύοντας στην κυριολεξία το κοινό τους, με τις χορογραφίες, τις μουσικές και τις δεξιότητές τους στην Ρυθμική Γυμναστική.

Οι Σύλλογοι ΑΙΟΛΟΣ Φυλής, “Αχιλλέας”, “Εν Κινήσει” Νέας Ιωνίας, ΑΙΑΣ και “Τραπεζούντα’ μέσα από τις χορευτικές τους παραστάσεις μετέφεραν στο κοινό που είχε γεμίσει απ΄ άκρη σ’ άκρη τις εξέδρες, μια υψηλού επιπέδου παράσταση με πανανθρώπινα μηνύματα που ανέδειξε ταυτόχρονα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους Γυμναστικούς Συλλόγους.

Τον Πρόεδρο Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Φυλής Γιώργο Μαυροειδή τίμησε για την διαχρονική του στήριξη ο Πρόεδρος του ΑΙΟΛΟΥ, Θανάσης Φλουσκούνης απονέμοντας του, τιμητική πλακέτα. Για την διαχρονική προσφορά του σε όλα τα επίπεδα του Αθλητισμού στον τόπο, τιμήθηκε επίσης ο Χρήστος Κ. Παππούς.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το “παρών” και χειροκρότησαν τα παιδιά, τους προπονητές τους και τους Αθλητικούς Συλλόγους, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης που στο τέλος της εκδήλωσης πρόσφερε αναμνηστικά στους Προπονητές και ο Πρόεδρος της Β’ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Νίκος Χατζητρακόσιας.