ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρώματα – Αρώματα και Γεύσεις Καλοκαιριού είχε η Γιορτή των Παιδικών Σταθμών της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου 2022 στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού.

 
Καλωσορίζοντας τον κόσμο ο οικοδεσπότης, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Δημήτρης Πουλιάσης, ευχαρίστησε με θερμά λόγια τους παιδαγωγούς και το προσωπικό των Π.Σ. για την αφοσίωσή τους στα παιδιά, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στην όμορφη γιορτή.
 
Ο Δημήτρης Πουλιάσης ανακοίνωσε επίσης την ευχάριστη είδηση της ολοκλήρωσης του νέου βρεφονηπιακού Σταθμού της Φυλής που σύντομα θα καλύψει όλες τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας και αναφέρθηκε με λόγια από καρδιάς για τη συνεργασία του με τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού.
 
Ευχαρίστησε επίσης για την παρουσία τους στην καλοκαιρινή γιορτή, την Αντιδήμαρχο Ελένη Λιάκου, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής Διονύση Βλάχο, τον Πρόεδρο Αθλητισμού – Πολιτισμού Γιώργο Μαυροειδή, τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Μαυροειδάκο, τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργο Κούρκουλο καθώς και τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής Βασίλη Γκόλτσιο, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
 
Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ιδιαίτερα λιτός στο χαιρετισμό του, προκειμένου να αφήσει απερίσπαστα τα παιδιά να απολαύσουν τις εκπλήξεις της γιορτής, ευχήθηκε σε όλους ένα καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι γεμάτο υγεία και όμορφες στιγμές, επισημαίνοντας πως ανάμεσα στον κόσμο, διακρίνει γνώριμα πρόσωπα μαθητών του, που σήμερα είναι γονείς.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, μπαλόνι και εξωτερικοί χώροι
 
Κατά τα λοιπά, η γιορτή περιλάμβανε χορούς, σκετσάκια, ποιήματα και ξεχωριστές εκπλήξεις, με τα παιδιά να αφήνουν το καθένα το δικό του αποτύπωμα, στον καμβά του καλοκαιριού, που είχε στηθεί στην εξέδρα της εξαίσιας εκδήλωσης.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Οι μεγαλοφιγούρες, με αγαπημένους ήρωες των παιδιών έδωσαν ευκαιρία για αναμνηστικές φωτογραφίες, τα πολύχρωμα μπαλόνια πέταξαν ψηλά στον ουρανό ενώ η γιορτή έκλεισε με τον πιο γλυκό και δροσερό τρόπο. Με κέρασμα της αγαπημένης των παιδιών και πρωταγωνιστικής γεύσης του καλοκαιριού. Σωστά το μαντέψατε. Με... παγωτό φυσικά!
 
Ακολουθούν τα βίντεο με τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και του Προέδρου των Παιδικών Σταθμών Δημήτρη Πουλιάση