ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υπέροχη καλοκαιρινή γιορτή για τα παιδιά του 2ου Παιδικού Σταθμού στη Δροσούπολη

Με μια όμορφη μουσικοθεατρική παράσταση αποχαιρέτησαν – την Παρασκευή 17 Ιουνίου- τα παιδιά του 2ου Παιδικού Σταθμού στη Δροσούπολη τη σχολική χρονιά που φεύγει.

Ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό για τη συνέπεια στο έργο τους και την αγάπη τους στα παιδιά και δεσμεύτηκε για τη συνέχιση των αδιάλειπτων προσπαθειών της Διοίκησης για την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών αλλά και των υποδομών στους παιδικούς σταθμού του Δήμου.

Κάνουμε διαρκείς προσπάθειες με μόνο στόχο να μεγαλώσουμε το χαμόγελο των παιδιών μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε Δήμαρχο το Χρήστο Παππού ο οποίος ακούει τα προβλήματά μας, δίνει λύσεις και όποτε τον χρειαστούμε είναι πάντα δίπλα μας. Περάσαμε δύσκολα χρόνια με την πανδημία εύχομαι από δω και στο εξής να επανέλθουμε στους παλιούς μας ρυθμούς ” υπογράμμισε ο Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Στην εκδήλωση παρέστη ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος συνομίλησε με γονείς και παιδαγωγούς και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι με υγεία, χαρά και χαμόγελο.

Οι μικροί μαθητές παρουσίασαν στον κατάμεστο κήπο του παιδικού σταθμού στιγμιότυπα της ζωής τους στον σταθμό και έδειξαν στους γονείς και τα αδέρφια τους όλα όσα έμαθαν τη φετινή χρονιά. Από τη σκηνή παρέλασαν και αναλύθηκαν παιδαγωγικά τα επαγγέλματα, τα παραμύθια, τα συναισθήματα, οι τέχνες και τα εικαστικά.

Η γιορτή έκλεισε με ένα παραμυθένιο μπουφέ με γλυκές και αλμυρές γεύσεις ενώ στα παιδιά δόθηκε ως δωράκι η φωτογραφία τους, το αναμνηστικό της φοίτησής τους και όλες οι εργασίες που έκαναν μέσα στη χρονιά.

Την ικανοποίησή τους για την οργάνωση και το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών εξέφρασαν γονείς οι οποίοι συνεχάρησαν θερμά τον Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτη Καμαρινόπουλο αλλά και τις 7 παιδαγωγούς του Παιδικού Σταθμού.

Λόγω των μέτρων προστασίας από τον covid19 κάθε παιδικός σταθμός θα κάνει τη δική του γιορτή. Ακολουθεί το πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 21/6 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ(7μ.μ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/6ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ(7μ.μ)

ΠΕΜΠΤΗ 23/6 1οςΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ (7μ.μ)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24/6 ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ(7μ.μ)

ΤΡΙΤΗ 28/6 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΦΡΙΑΣ (7μ.μ) Βρεφικό

ΤΕΤΑΡΤΗ 29/6 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΦΡΙΑΣ (7μ.μ) Ά παιδικό

ΠΕΜΠΤΗ 30/6 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΦΡΙΑΣ(7μ.μ) ΄Β παιδικό

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/7 ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ( 7μ.μ )