ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

"Ολοκληρώνονται οι εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Φυλής για την νέα σχολική χρονιά 2022-23"

"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες επισκευών και συντηρήσεων των σχολικών κτιρίων Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Φυλής, προκειμένου κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση να υποδεχθούν μαθητές κι εκπαιδευτικούς.
 
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
 
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
 
 
 
Η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή πριν τη λήξη του προηγούμενου έτους και σε συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολείων είχε καταγράψει και προγραμματίσει τις απαιτούμενες εργασίες, καθώς και τον απαραίτητο συμπληρωματικό υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ζητήματα τα οποία υλοποιούνται κατά την περίοδο αυτή που τα σχολεία είναι κλειστά.
 
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
 
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
 
«Κατά τη θερινή περίοδο είναι διαρκής και έντονη η προσπάθεια μας να προετοιμάσουμε όλα τα σχολεία, ώστε ασφαλή, συντηρημένα και λειτουργικά να παραδοθούν για το νέο έτος στην σχολική κοινότητα της πόλης μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας.
 
Ο Πρόεδρος, συντονίζει κι επιβλέπει από κοντά τις εργασίες που πραγματοποιούνται και ενημερώνει το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού που έχει θέσει σε προτεραιότητα τα θέματα Παιδείας στον Δήμο μας.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
 
Μπορεί, λοιπόν, για τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς τα σχολεία να είναι κλειστά, κι έτσι πρέπει, αλλά για τους ανθρώπους του Δήμου παραμένουν ανοιχτά και προετοιμάζονται για την νέα σχολική χρονιά."