ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διαβάστε το Μήνυμα του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού για τα Αποτελέσματα των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Αγαπητοί νέοι φοιτητές,
 
η σημερινή ημέρα είναι ημέρα δικαίωσης των κόπων σας, της επιμονής σας, των πολύχρονων προσπαθειών που κάνατε και της άρτιας προετοιμασίας σας. Οι θυσίες σας έπιασαν τόπο, οι προσπάθειες σας στέφθηκαν με επιτυχία και είστε πλέον φοιτητές.
 
Σας συγχαίρω από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί ως εκπαιδευτικός γνωρίζω πολύ καλά τις δοκιμασίες και τις αγωνίες που περάσατε μέχρι να πανηγυρίσετε τη σημερινή επιτυχία.
 
 
Τώρα ο ορίζοντας πλαταίνει και ένας νέος καινούργιος δρόμος, γεμάτος γνώσεις, νέες εμπειρίες και προκλήσεις ανοίγεται μπροστά σας. Ξεκινάτε να γράφεται μια νέα σημαντική σελίδα στη ζωή σας.
Εύχομαι τα όνειρα και οι νέοι στόχοι σας να γίνουν πράξη. Ανυπομονώ, να σφίξω το χέρι καθενός και καθεμιάς από εσάς, για να σας συγχαρώ και προσωπικά, στη μεγάλη γιορτή που καθιερώσαμε και θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα, για την συμβολική οικονομική αλλά κυρίως την ηθική επιβράβευσή σας.
 
Για εσάς που τα σημερινά αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμένατε, ξέρετε πολύ καλά πως η ζωή δεν είναι μονοδιάστατη. Υπάρχουν δεκάδες πεδία και στίβοι μάχης που στο χέρι σας είναι να τα κατακτήσετε. Χρειάζεται θάρρος, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία και προγραμματισμός και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος με την επιμονή σας θα αγγίξετε τους στόχους και τα όνειρά σας.
 
Θέλω να συγχαρώ την Εκπαιδευτική Κοινότητα του Δήμου Φυλής για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει ώστε οι μαθήτριες και οι μαθητές του τόπου μας να ξεπερνούν τον ανταγωνισμό και να εισάγονται στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 
Τέλος θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τους γονείς, που καθημερινά ξεπερνούν τον εαυτό τους και τις δυνατότητές τους για να στηρίξουν τα παιδιά τους, που είναι και δικά μας παιδιά αφού σηματοδοτούν το μέλλον αυτού του τόπου.
 
Ο Δήμαρχος Φυλής
Χρήστος Σπ. Παππούς