ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Έτοιμο το εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Κρωπίας για την έναρξη της διεθνούς καταξιωμένης έκθεσης τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2023 στο Μetropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»

Έτοιμο το εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Κρωπίας για την έναρξη της διεθνούς καταξιωμένης έκθεσης τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2023 στο Μetropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος»

Έτοιμο το εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Κρωπίας για την έναρξη της διεθνούς καταξιωμένης έκθεσης τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2023 στο Μetropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». Η διεθνής έκθεση, με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών αλλά και με ψηφιακή μορφή, ξεκινάει το Σάββατο 19 Μαρτίου 2023 και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Ο Δήμος Κρωπίας συμμετέχει για 7η χρονιά στη Διεθνή Έκθεση FoodExpo στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας και ιδέας του Δημάρχου Κρωπίας, Δημητρίου Κιούση με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας της τοπικής παραγωγικής οικονομίας και της δημόσιας εικόνας του ΔήμουΟ Δήμος μας στηρίζει τις τοπικές παραγωγικές επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ως βασικά προϊόντα, το κρασί, το παρθένο ελαιόλαδο και το μέλι. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Κορωπιώτικης – Μεσογείτικης γης δημιουργούν μια εικόνα πολύ ελκυστική για την επίτευξη των στόχων του Δήμου και των επιχειρηματιών του Κορωπίου.

Η θέση του Δημοτικού εκθεσιακού χώρου (Hall1 B10-C09), βρίσκεται για άλλη μια χρονιά σε κομβικό σημείο κοντά στο κορυφαίο εκθεσιακό forum για τα ελληνικά κρασιά την, Οenotelia 2023.

Δήμαρχος ΚρωπίαςΔημήτριος Κιούσης και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται καλή επιτυχία στους τοπικούς παραγωγούς που εκπροσωπούν επάξια την εξαγωγική εικόνα της χώρας, του Κορωπίου, των Μεσογείων.

Εκθεσιακός χώρος Δήμου Κρωπίας Ηall 1, B10/C09

Ποιοι παραγωγοί συμμετέχουν :

Ηall 1

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠ/ΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

B10.03

Cecrops Extra Virgin Olive Oil

C09.08

ΔΑΒΑΡΗΣ ΑΝΤ. ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

C09.10

ΔΗΜΑΣ – ΜΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ – ENERGAEA

C09.04

GRECOBARS

C09.02

ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ / ΝΕΜΕΙΟΝ

B10.09

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1100 ΜΕΤΣΟΒΟ – BERTAKI NATALI

C09.06

ΝΙΚΟΛΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

B10.05

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ-STAMATIOU WINES

B10.07

ΧΕΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΛΚΙΖΑ

B10.11

Σύνδεσμοι food expo 2023:

(https://foodexpo.gr/), (https://www.facebook.com/foodexpogreece )https://www.youtube.com/user/FoodExpoGreece